Válaszolt Hosszú Katinka Shane Tusupnak, keményen helyretette volt férjét

2024. október 18. 12:50

Megérti, hogy Shane egóját bántja, hogy a közös munkájuk előtt és után se tudott eredményt elérni.

2024. október 18. 12:50
null

Nyitókép: Peter Kohalmi / AFP

Válaszolt Hosszú Katinka Shane Tusup „tényekes” írására. Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az olimpikon volt edzője számokkal alátámasztva szállt bele volt feleségébe. Szerinte ugyanis Katinka fejébe szállt a sok közösen elért siker, amit néküle el se ért volna az úszónő.

Ezt is ajánljuk a témában

Hosszú hosszú válaszában először is sok boldogságot kívánt Shane-nek, másrészt leírta, „megértem, hogy Shane egóját bántja, hogy a karrierjét tekintve közös munkánk előtt és után sajnos nem tudott eredményt elérni, mint úszó, edző, golfozó vagy boxoló.”

Bevallotta Hosszú, „valóban Shannel való közös munka alatt értem el a legtöbb eredményt, mivel egy sportoló 20-as évei számítanak a teljesítő képességük fénykorának”.

„A tényekhez azért hozzátartozik, hogy én már 4 évvel Shane előtt Dave Saloval világbajnok voltam, valamint későbbiekben Petrov Árpáddal is. Layber-Gelencsér Máté aszisztálásával »csak« Európa bajnoki címet sikerült elérnünk, viszont ha a 2020-as Tokyoi Olimpiát nem halasztják egy évet nagy eséllyel megnyertem volna a 2 vegyes számot.”

Viszont 2021-ben úgy döntött, hogy a családalapítás és a magánélet többet ér, mint további sikerek hajszolása. „Természetesen az úszást ezen időszak alatt nem tudtam elengedni egészen Kamília születéséig.”

„A párizsi felkészülésemre  visszagondolva, az az év arról szólt, hogy példát mutassak illetve erőt adjak az újdonsült anyukáknak a gyors versenyformába visszalendülésemmel.

A nap végén biztos vagyok benne, hogy a nyugodt magánélet és az idilli családi környezet többet ér bárminél.

Itt ki szeretnék térni arra, hogy a jelenlegi megnyilvánulásaimat sem azért teszem, mert a MÚSZ elnöke szeretnék lenni ahogy azt sokan gondolják. Nem szeretnék elnöki pozíciót, valamint az akadémiáról is lemondtam már egy ideje.

Csupán egy egészséges magyar úszótársadalmat szeretnék.

Ugyanakkor megértem azt, hogy a Széchy korszakban károsult jelenleg még jelenlévő sportvezetők ezt nem értik meg. Sokuknak nincs családja, amit nagyon sajnálok. A Magyar Úszósport egy szebb és tisztább közeg lenne, ha ez máshogy alakult volna. Nem pedig az őket ért morális sérelmek és atrocitások végett viszonyulnának az úszókhoz.”

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 18. 15:19
Hosszú: ☀️☀️☀️☀️☀️ Sutup:*0000
survivor
2024. október 18. 15:16
ha a 2020-as Tokyoi Olimpiát nem halasztják egy évet nagy eséllyel megnyertem volna a 2 vegyes számot.” JA, EGY ÉV ALATT 10-et öregedett a lópofájú....
mindent vissza
2024. október 18. 15:10
Semmit sem válaszolt. Magyarázkodott és ennek kapcsán is a jelenlegi vezetést ekézte. Csak ez megy neki amióta egy kicsivel kevesebb közpénzt bír kizsarolni.
pollip
2024. október 18. 14:47
Nem érdekel. Boxolják le egymás között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!