Kitört az úszóbotrány: megdöbbentő számokkal szembesítette Hosszú Katinkát Shane Tusup, megkérdeztük a háromszoros olimpiai bajnokot

2024. október 17. 21:11

Az olimpikon korábbi edzője és férje közösségi oldalán azt írta: tiszteletből évekig hallgatott. Kíváncsiak voltunk, hogy mit gondol minderről Hosszú Katinka.

2024. október 17. 21:11
null

Nyitókép: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Kemény hangvételű bejegyzést osztott meg közösségi oldalán Shane Tusup. Az úszóedző volt feleségének, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának címezte az írást, amelynek a „Tények” címet adta.

Tusup, aki házasságuk ideje alatt az úszónő edzője volt, azt írja, „csapatuk” iránti tiszteletből évekig hallgatott. Úgy fogalmazott, „Katinka, való igaz egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül. Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre. 

Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem lángba borult, és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj.”

A volt férj és edző kijelentette azt is, hogy Hosszú Katinka nélkül nem lett volna képes ilyen eredményeket elérni, de úgy vélte, fordítva ugyanez a helyzet, azaz az ötletei és az elméje nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg.

Számokat is villantott Hosszú korábbi edzője

Shane Tusup ezután egy táblázatban listázva mutatta be Hosszú eredményeit a közös munkájuk előtti, alatti és utáni időszakokra bontva. Shane Tusup az alábbi mondatotkkal zárta bejegyzését: 

„Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél. Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek…”

Kérdéssel fordultunk Hosszú Katinkához

Volt párja és edzője bejegyzése kapcsán kérdéssel fordultunk Hosszú Katinkához. Arra voltunk kíváncsiak: mit reagál az olimpikon a Shane Tusup által írtakra. Amint a sportoló válaszol, frissítjük cikkünket.

Tusup bejegyzését itt tekintheti meg:

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Félelmetes Bob
2024. október 17. 23:40
Akkor lenne igaza, ha más úszókat is magasabb szintre tudott volna vinni, de neki sincs kiemelkedő eredménye Katinka után. Kettejük találkozása nagyon szerencsés volt, egymást húzták felfelé, ezért kár most a másikat fikázni.
sexykitty-5000116
2024. október 17. 23:38
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­­­ ­s­­z­e­x­­i­ ­­­p­u­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
ipolypart2
2024. október 17. 23:35
Összeillenek. Egyik hülyébb, mint a másik. Katinka az úszáson kívül egy senki, csak nem veszi észre.
SyncBaer
2024. október 17. 22:34
Nem annyira bonyolult a dolog. Szomszéd Jani bácsi az idő múlását a teljesítményekkel összevetve az alábbi monológgal jellemezte: " Amíg csecsemő voltam, bevizeltem, majd amikor legény lettem és ameddig erőm volt, 3 méterre is elpisáltam, most meg a cipőm orráig is erőlködve hugyozok."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!