Takács Dominik 11-est védett a Bajnokok Ligájában! (VIDEÓ)

2024. október 23. 17:33

Már nem nagy meglepetés: a Girona ellen is parádézott a Slovan Bratislava kapusa.

2024. október 23. 17:33
TAKÁCS Dominik

Nyitókép, fotó: slovan/X

Bár a vadonatúj lebonyolítású Bajnokok Ligájában eddig nem sok sikerélmény éri a pozsonyi Slovan csapatát (a Celtictől 5–1-re, a Manchester Citytől 4–0-ra, míg legutóbb a Girona otthonában 2–0-ra kaptak ki), annyi bizonyos: Takács Dominiknak nem tehetnek szemrehányást a csapattársai!

A nyáron a Spartak Trnavától (Nagyszombatról) érkező 25 éves kapus eddig mindhárom BL-főtáblás mérkőzésen bravúrt bravúrra halmozott, nem rajta múlik tehát, hogy a pozsonyi alakulat egyelőre a Bajnokok Ligája 36 csapatos mezőnye utolsó helyén szerénykedik. 

A lassan Európa legjobb hálóőrei között emlegetett futballista (aki tagja a szlovák válogatott keretnek is, de a nemzeti csapatban egyelőre csak tartalék Marek Rodák mögött)

legutóbb a Girona ellen is remekelt, és teljesítményére azzal tette fel a koronát, hogy a 88. percben hárította az uruguayi Cristian Stuani büntetőjét.

Jelzésértékű: e védést az UEFA a játéknap négy legnagyobb bravúrja közé sorolta!

Nem véletlen, hogy a szakértők is posztja legjobbjai közé sorolják Takács Dominikot, akivel kapcsolatban megjegyzik: 

nagy meglepetés lenne, ha már a téli átigazolási szezonban nem csapna le rá egy európai topligás csapat!  

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tárkány Álmos
2024. október 23. 19:47 Szerkesztve
Galánta, ahol Takáč született, a nyelvhatáron van, 50-50% a szlovák-magyar arány. A Dominik pedig a 15. legnépszerűbb férfinév Szlovákiában - mellesleg nem magyar eredetű név. A Takács meg szláv eredetű: tkáč - szövő. Takáč sosem vallotta magát magyarnak, esetleg janicsár lehet, de azok a legrosszabbak - mindenáron bizonyítani akarják, hogy ők mekkora szlovákok.
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. október 23. 18:29
A transfermarkt szerint szlovák válogatott, csak szlovák állampolgársággal rendelkezik, valamint a nevét is Takac-nak írja. Lehet még magyarul sem beszél, kár erőlködni mandi.
sexykitty-5000122
2024. október 23. 17:38
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­k­­e­­l­d­­ ­a­­ ­s­z­­e­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­­c­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!