Szoboszlai Dominikot egy méregdrága Lamborghini társaságában videózták le Budapesten (VIDEÓ!)

2024. október 18. 10:27

A magyar válogatott csapatkapitánya egy fekete sportkocsival keltett feltűnést Budapesten.

2024. október 18. 10:27
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: Szobo nem csak a pályán villog! Fotó: Mandiner/Trenka Attila

A magyar válogatott két Nemzetek Ligája-találkozója kapcsán (aki esetleg nem tudná: Hollandia ellen bravúros, 1-1-es döntetlent értünk el, míg Bosznia-Hercegovinában 2-0-ra győztünk) Szoboszlai Dominik az elmúlt időszak nagy részét Magyarországon töltötte, a felkészülés nagy részében természetesen a Telki Edzőtáborban tartózkodott, de azért a két meccs után volt idő kicsit kiruccanni is.

A Liverpool világsztárja – érthetően – a világ minden pontján feltűnést kelt,

 így volt ez Budapest belvárosában is, pláne, hogy egy méregdrága Lamborghinivel közlekedett éppen...

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 18. 11:49 Szerkesztve
Remélem ez az autó csak hétköznapjait szolgálja! Valami Tesla csodaautót vesz magának, vasár-, és ünnepnapokra!
llnnhegyi
2024. október 18. 11:46
A kénsárga irigység járja át a libbcsikommcsi pártok tagságát!! Farkasházy Tivadar Tivadar újtípusú WC kefék bejáratását vállalja!
Ata
2024. október 18. 11:38
Na és kit érdekel? Engem az sem érdekel, hogy szőke vagy barna nője, focizzon, mert ehhez ért, de nagyon. Amúgy Jó, hogy van egy ilyen magyar focista aki ezt megengedheti magának. Nem fekete pénzből vette, megdolgozott érte, a tehetsége mellé sok munka, lemondás kellett, hogy egy ilyen szintű csapatban szerepeljen.
wadcutter
2024. október 18. 11:30
Régen is voltak jó focisták, mégsem rázták ennyire a rongyot. Elszaladt nagyon a ló a focistákkal, hollywoodi színészekkel. Én be nem ülnék egy ilyen nulla használati értékkel bíró járgányba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!