Szoboszlai Dominik elárulta, mi a következő célja a Liverpool játékosaként (VIDEÓ)

2024. október 08. 16:31

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának ambiciózus tervei vannak.

2024. október 08. 16:31
Liverpool FC v AFC Bournemouth - Premier LeagueLiverpool's Dominik Szoboszlai during the Premier League match between Liverpool and Bournemouth at Anfield in Liverpool, England, on September 21, 2024.

Nyitókép: 

 „Szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját. Gyerekkoromban először a himnuszt akartam hallani a pályán, majd gólt akartam szerezni. Később válogatott, és a válogatott csapatkapitánya akartam lenni. Ezek mostanra már sikerültek” – jelentette ki Szoboszlai Dominik a Men in Blazers Youtube-csatornának adott interjúban, amelyet a Liverpool hivatalos weboldala szemlézett.  

„A Premier League-ben szerepelek, tehát természetesen meg akarom nyerni a bajnokságot a Liverpoollal, és igen, a Bajnokok Ligáját is meg akarom nyerni, nagy céljaim vannak, de mindig olyan célokat tűzök ki magam elé, amelyek reálisak”

 – fogalmazott a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai beszélt arról is, mi a különbség új edzője, Arne Slot és korábbi mestere, a legendás Jürgen Klopp között. 

Úgy vélte, Klopp gyakorlatilag a csapat „12. játékosaként” működött, és szíve szerint berohant volna a pályára, hogy ő is szereljen egyet. Tény, hogy a német tréner óriási szenvedéllyel biztatta együttesét az oldalvonal mellett, és amikor ünnepeltek, ő maga is berohant a pályára egyszer-egyszer. Szoboszlai szerint Slot sokkal nyugodtabb, visszafogottabb személyiség, aki tudja, hogy ha azt teszik, amit elterveztek, sikerül elérniük a céljukat. 

A magyar labdarúgó azzal kapcsolatban, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, míg eljutott a legmagasabb szintre, úgy fogalmazott: „nem csak arról van szó, ami a pályán történik. A legnehezebb dolog 14 évesen elhagyni a szüleidet és a barátaid, és egyedül élni egy másik országban, anélkül, hogy ismernéd a nyelvet. Persze az edzések nem könnyűek, mert nem te vagy az egyetlen, aki szeretne a Liverpoolban játszani. De

ez lépésről lépésre történik, azaz először az első csapatba kell eljutni, majd egy másik bajnokságba, és ha jó vagy, akkor jöhetsz a Liverpoolba”

A teljes beszélgetést itt tudja megtekinteni: 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000106
2024. október 08. 18:10
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­k­­­e­­l­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­­­x­i­ ­­­p­­u­n­­c­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!