Szenzációs hír a magyar labdarúgásnak: válogatottjaink mellett folytatja a Szoboszlai karrierjét új szintre emelő sztáredző

2024. október 09. 09:39

Jürgen Kloppot nevezték ki januártól a Red Bull-csoport futballrészleg-vezetőjének, így nagy hatással lesz a lipcsei klub működésére, amelyben kulcsjátékos Gulácsi Péter és Willi Orbán.

2024. október 09. 09:39
null

Nyitókép: AFP/Paul Ellis

Januártól Jürgen Klopp, a nyáron Liverpoolból távozó német sztáredző irányítja a Red Bull-csoport futballrészlegét – ezt a cég jelentette be hivatalos honlapján. A szakember feladata lesz többek között a stratégia meghatározása és az edzők fejlesztése is.

Ez jó hír a magyar futballnak, hiszen a Red Bull-csoporthoz tartozik a lipcsei klub, amelyben Gulácsi Péter és Willi Orbán is kulcsjátékos.

Klopp volt az a szakember, aki új szintre emelte Szoboszlai Dominik karrierjét, hiszen ő igazolta le a Liverpoolhoz – éppen Lipcséből.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tasi János
2024. október 09. 11:27
Írd le nyugodtan héberül mit akartál közölni! Majd lefordíttatjuk a géppel...
flesh ripper
2024. október 09. 09:50
???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!