„Rémálom Magyarországon” – a Fradi győzelmétől hangos, de a magyarokat sem kímélte a francia sajtó

2024. október 25. 10:15

A zöld-fehérek csütörtökön megszerezték első győzelmüket az Európa-ligában.

2024. október 25. 10:15

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy a Fradi hazai pályán 1–0-ra legyőzte a francia OGC Nice-t az El harmadik fordulójában. Természetesen a francia sportsajtó sem ment el szó nélkül a történtek mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

„Rémálom Magyarországon” – írta a mérkőzésről a L’Équipe a Nemzeti Sport szerint. A francia lap úgy összegezte:

csalódást keltő teljesítmény, fájó vereség egy nem különösebben erős ellenféllel szemben.

A Le Figaro sem finomkodott, szerintük ötlettelen játékot mutatott a Nice és amint lehet, ezt a mérkőzést el kell felejteni. A Le Parisien szerzője is úgy véli, ennél sokkal több kell a nizzaiaktól az európai porondon. Mint írják, a francia csapat nem tudta magát összeszedni az első félidőben kapott gól után.

Ami elromolhatott, az el is romlott”

– számolt be a találkozóról a lotaringiai Le Republicain Lorrain.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. október 25. 11:57 Szerkesztve
Rinyálnak a csigazabálók, örüljenek hogy még mindig gyenge a helyzetkihasználása a Fradinak. Dönci kezdi átvenni az uralmat az ötösön belül. Csak így tovább!
Zolotarjov
2024. október 25. 11:41
Hoppá!
Reszelő Aladár
2024. október 25. 11:19
Nizza az olasz neve, Nice a francia. A csapat nem meglepő módon Nice. Amúgy tényleg nem mutattak sokat. Sőt, ha Fradi végre elkezdi berugosni a helyzeteit, akkor ez olyan 3-4 gólos meccs lett volna. Amúgy ha jól olvalstam, akkor Ligue 1 csapat még sosem verte meg a Fradit és általában a francia csapatok ellen jól szokott menni a játék. A BL-hez még sokkal több kell, akkor éri meg komoly ambíciókról beszélni, ha a következő EL meccseken sikerül még 1-2-3 meccset megnyerni. Dinamo Kijev Hamburgban, Malnö itthon, PAOK idegenben. Ezekből egyet sem illene elveszíteni, ha sikerül 5-7 pontot szerezni, akkor meglehet a továbbjutás.
Galsó Atya
2024. október 25. 11:17
OGC Nice Az életben nem hallottam még róluk. Ezeknél még az Anzsy Mahacskala is híresebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!