Rejtélyes tragédia a medencében: meghalt Kleinheisler László csapattársa Görögországban

2024. október 10. 09:55

Egyelőre nem tudni, mi miatt hunyt el a Panathinaikosz labdarúgója.

2024. október 10. 09:55
null

Nyitókép: AFP/Lindsey Parnaby

***

Otthonában holtan találtak George Baldockra, a Panathinaikoszhoz görög válogatott futballistájára. Halálának körülményeiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy úszómedencéjében találtak rá, és már nem tudták újraéleszteni – tudatta a szomorú hírt az MTI.

Az angol–görög kettős állampolgárságú játékos a nyáron hét év után szerződött el a Sheffield Unitedtől Athénbe, a Panathinaikoszhoz. A 31 éves Baldock 2019-ben és 2023-ban is feljutott a Sheffielddel a Premier League-be, idén búcsúzott az együttes az élvonalból, ő pedig hároméves szerződést kötött a Panathinaikosszal, ahol Kleinheisler László is a csapattársa volt.

Az egyik nagyszülője révén görög állampolgársággal is rendelkező Baldock 2022-ben kapott meghívást a válogatottba, amelyben 12 mérkőzésen lépett pályára, legutóbb márciusban a Georgiával szemben elveszített Európa-bajnoki pótselejtezőn kapott szerepet. A görögök a Nemzetek Ligája következő fordulójában éppen Angliával játszanak, ugyanakkor Baldock nem kapott meghívót az együttesbe.

 

Baldock ebben a szezonban négy tétmeccsen lépett pályára a görög klubban, legutóbb vasárnap az Olimpiakosz ellen 0-0-ra végződött nagy rangadón is kezdőként 75 percet játszott – írja a Magyar Nemzet.

„Teljesen váratlanul érkezett tehát a halálhíre: miután a felesége nem érte el, az athéni lakása medencéjében találtak rá holtan, amikor már hosszabb ideje elhunyhatott.”

Az angol A Sheffield United megdöbbenve és rendkívül elszomorodva értesül a korábbi játékos, George Baldock elhunytáról.

„A védő hét év után a nyáron hagyta el a Bramall Lane-t, és rendkívül népszerű volt a szurkolók, a személyzet és a csapattársak körében, akik vele együtt piros-fehér mezt viseltek.

A Sheffield United őszinte részvétét fejezi ki George családjának és barátainak.”

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 10. 11:08
🍓 ️ ­É­r­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­­x­i­­­ ­p­u­n­­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
wadcutter
2024. október 10. 11:06
Drog? Medencékben az szokott gyilkolni.
nemturista
2024. október 10. 10:42
A szertáros is rosszul lett a héten,arról nem lesz cikk?
wombatmenhely
2024. október 10. 10:22
Túl sok doppingszert zabált. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!