Ököllel ütötte egymást a focista és a szurkoló – meg is lett a következménye

2024. október 18. 11:30

Nem volt jó ötlet meccs közben összeverekedni. Nagyon nem.

2024. október 18. 11:30
FUTBALLPÁLYA

Még tavaly szeptemberben rendezték a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályban a Kenderesi VSE – Lurkó Focimánia labdarúgó-mérkőzést, amelynek 63. percében nem mindennapi jelenetek játszódtak le.

Egy szurkoló és egy pályán tartózkodó futballista között éles szóváltás alakult ki, majd

a vita odáig fajult, hogy a két férfi a pálya oldalvonala és a korlát közötti részen összeverekedett, több alkalommal ököllel megütötték egymást, miközben mindketten földre kerültek.

A dulakodásnak az ott tartózkodók vetettek véget, azóta a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága már példás ítéletet is hozott: a vétkes futballistát, a 33 éves Lólé Ferencet 3 évre eltiltotta a labdarúgástól kapcsolatos összes tevékenységtől.

Mindeközben

a Karcagi Járási Ügyészség is vádat emelt a törökszentmiklósi szurkolóval és a kenderesi játékossal szemben, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt, 

és mindkét férfival kapcsolatban pénzbüntetést indítványozott.

Érdekesség: a két csapat éppen e hétvégén találkozik egymással, és a meccset ugyanaz a játékvezető dirigálja, mint a botrányos jelenettel tarkított, tavaly szeptemberi összecsapást...

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. október 18. 13:13
Várt bárki mást? Agresszív, bunkó magyarprolik, késes cigányok, Deak téri rostáslincselők, meg a butaházy terror országa, "nindzsakormánnyal", a "félázsiai származékok" nevében az öklével pózóló dagadt csuti fáraóval.
Phm045
2024. október 18. 12:27
Lapozzunk
szintetikus
2024. október 18. 11:40
Átlagos fideszes pribékek XD
Upuaut
2024. október 18. 11:36
Egy ilyen falusi csapatban akad még paraszt, azaz fehérbőrű magyar? Mert egyet-kettőt megnéztem, és mint a fehér holló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!