Nem hagyta szó nélkül a Trollfoci kekeckedését Kubatov Gábor

2024. október 25. 11:50

Helyretette a Fradi-vezér a gúnyos kommentet.

2024. október 25. 11:50

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

A labdarúgó Európa-liga alapszakaszának harmadik fordulójában a Ferencváros 1–0-ra legyőzte a Nizza csapatát a Groupama Arénában – de olyannyira, hogy a francia élcsapat teljesítménye kapcsán még a Mezőkövesd Zsóry serdülő B csapata is előkerült:

„Gyerekek! A játék eddigi képe alapján a Mezőkövesd Zsóry serdülő B csapata is csapná ezt a tökkelütött nizzai védelmet. Hát miket csinálnak már” – írták a Trollfoci Facebook-oldalán, a bejegyzést viszont a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor nem hagyta szó nélkül. 

„Tejfoggal betonba...” 

 – jegyezte meg Kubatov. 

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemugatolmerkapol
2024. október 25. 13:49
Velem a 90-es évek személyes élményei és csinált lezüllesztés kunczegábori világa végérvényesen megutáltatta a Fradit. A Fradi nekem mindig egy ellenséges szerveződés lesz. Viszont a tisztességes fradisták megérdemlik a sikert, a győzelmet pedig továbbra sem kell magyarázni. A Fradi magasabb osztályba lépett. Az egycsapatos francia bajnokság nagynak mondott csapatai pedig kezdjenek el kevesebb öngólt rúgni!
gilou-au-clavier
2024. október 25. 13:33
Nagy a pofája Kubaszov elftársnak, már csak ennyi maradt, a trollkodás, a foci helyett. Ha annyire szarok, akkor legalább egy hatost kellett volna vágni nekik. Ráadásul a kezdőt nézve akár lehetett volna a Fradi is a Nizza, nem lehet megkülönböztetni a BLM-Fradit egy harmadosztályú francia csapattól.
galancza-2
2024. október 25. 12:59
gullwing!Nem kicsinyítem a Fradi győzelmét de kubi m0st hányingerkeltően viselkedik.Jár a gratuláció a Fradinak,mert jóval erősebb csapat0t vert meg,de így is kurva messze van a Fradi a felsőkőzép nemzetkőzi szinttől. Nincs mire nagyképüskődni.Csak a szerencsének kőszőnhető ez az el-cs0p0rtkőr.kubiék 10 éve nem tudnak kinevelni egy épkézláb magyar f0cistát.Az általuk betegesen nagyra tart0tt ifj. lisztes t0tlisan leszerepelt Frankfurtban. gullwing!Akár hiszed,akár nem de szurk0l0k a Fradinak,de ilyen nagyaarcra semmi alapjuk nincs.kubinak s0kkal inkább azt kéne kőzérthetően k0mmunikálnia,h0gy: 1. A Fradi pénze csak hazai szinten s0k,nemzetkőzi szinten alsókőzepes. 2. A Fradinak rengeteg saját bevétele van játék0selafás0kból, kerskedelmi-média-reklámj0g0kból,és az épületk0mplexum mükődtetéséből. 3. A magyar "edzők" 100%-a,magyar játék0s0k 99%-a nemzetkőzi szinten semmit sem ér:Paks,Kecskemét nemzetkőzi szereplése. A magyar játék0s0k 95%-a megbukik külfőldőn 35 éve,gyenge ligákban is.
billysparks
2024. október 25. 12:41
Rendkívül sportszerű...Végre nyernek egy meccset és már zsírozni kell a stadion kapuit, hogy beférjen az arc. Az Anderlecht ennél a Nizzánál gyengébb volt, mégis sikerült kikapni. Akkor nem gunyoroskodott a nemzet Gábora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!