Mutatjuk, ki vezeti a bosnyák–magyar meccset

2024. október 11. 13:42

Az UEFA neves angol bírót küld Zenicába a jövő heti Nemzetek Ligája-mérkőzésünkre.

2024. október 11. 13:42

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

A magyar labdarúgó-válogatott pénteken este (20.45 óra) Hollandiát fogadja a Puskás Arénában Nemzetek Ligája-mérkőzésen, majd hétfőn Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára a zenicai Bilino Polje Stadionban. A mai napon az UEFA bejelentette, hogy az angol Anthony Taylor vezeti a a bosnyákok elleni meccsünket hétfőn a Nemzetek Ligája 4. fordulójában.

Anthony Taylor az angol Premier League egyik legismertebb játékvezetője, 

először 2010-ben kapott feladatot. 2021-ben ő dirigálta a Nemzetek Ligája döntőjét Spanyolország és Franciaország között, 2023-ban pedig a Sevilla–Roma meccset az Európa-liga döntőjében a Puskás Arénában. A hétfőn 20.45-kor kezdődő mérkőzésen a 45 éves Taylor munkáját Gary Beswick és Adam Nunn segíti a partvonalak mentén, valamint negyedik játékvezetőként Darren England – írja a Nemzeti Sport.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 13:46
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­k­e­­­l­d­ ­a­ ­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­p­u­n­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!