Miért omlott össze a Vasas és a Honvéd?

2024. október 14. 23:04

Nem elég, hogy a honi futball két patinás csapata évek óta az NB II.-ben szerepel, az utóbbi hetek sorozatos sikertelensége után a kiesés ellen küzdenek. Mi állhat a drámai visszaesés hátterében? A két klub korábbi játékosai segítségével kerestük a választ.

2024. október 14. 23:04
20240930_121_KAR

Kiss B. László és Vámos Tamás írása a Mandiner hetilapban.    

Nyitókép: MW / Árvai Károly

A Vasas az előző idényben az utolsó előtti fordulóban bukta el a feljutást, amikor az ETO FC Győr elleni idegenbeli találkozót elveszítette. Ekkor már Gera Zoltán irányította az együttest, és bár nem sikerült az NB I.-be kerülés, senki nem számított arra, hogy a korábbi ferencvárosi legenda a következő szezonban már a negyedik forduló után távozik a Fáy utcából. Hiába kezdtek két győzelemmel és egy döntetlennel, az újonc Tatabánya elleni hazai vereség után közös megegyezéssel szerződést bontott a klub a szakvezetővel.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!