Mi lesz ebből? Már a Bajnokok Ligája-döntős is figyeli a magyar focistát!

2024. október 24. 16:08

Az Manchester United, a Liverpool és az Arsenal után a német sztárcsapattal is hírbe hozták.

2024. október 24. 16:08

Nyitókép: Robin Jones - AFC Bournemouth/Getty Images

***

Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund is érdeklődik a magyar válogatott védő, az utóbbi időben Angliában az Arsenallal, a Chelsea-vel, a Liverpoollal és a Manchester Uniteddel is hírbe hozott Kerkez Milos iránt- írja a Nemzeti Sport a TeamTalk-ra hivatkozva, amely szerint a németek a Chelsea balhátvédjét, Ben Chilwellt szeretnék megszerezni a januári átigazolási időszakban, de a portál megemlítette, hogy az AFC Bournemouth játékosát, Kerkez Milost is figyeli a német klub.

Az oldal információi szerint a BVB már többször is küldött játékosmegfigyelőket a magyar válogatott védő mérkőzéseire,

 és úgy vélik a németek is, Kerkez nagyon jó formában játszik ebben az idényben, eddig a Premier League-ben mind a nyolc fordulóban kezdő volt, és csak kétszer cserélték le. 

A mindössze 20 esztendős, 21-szeres válogatott labdarúgó piaci értékét 20 millió euróra (8 milliárd forintra) becsüli a mértékadó Transfermarkt. Az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné megszerezni a játékjogát.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. október 24. 16:31
Hajrá
sexykitty-5000124
2024. október 24. 16:12
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!