Marco Rossi felfedte a lapjait: hivatalos a kezdőcsapat!

2024. október 14. 19:41

Kényszerűségből változtatott az összeállításon a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a boszniai mérkőzésre. Kezdés 20.45-kor, kövesse nyomon a zenicai eseményeket a Mandineren!

2024. október 14. 19:41
null

Nyitókép: Mediaworks/Csudai Sándor

...

Az már korábban kiderült, hogy Marco Rossi nem számíthat a hollandok ellen megsérült Dárdai Mártonra. A mieink szövetségi kapitánya a Hertha BSC védője helyett Botka Endrét jelölte a kezdőtizenegybe. Ezen kívül nincs változás, tehát a pénteken Hollandia ellen pályára lépett csapat veszi fel a küzdelmet a győzelmi kényszerben lévő házigazdákkal. 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000111
2024. október 14. 21:02
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­e­l­d­ ­a­­ ­­s­z­­­e­­x­i­ ­­p­­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Nuttika
2024. október 14. 20:21
Örülök, hogy végre Dibusz lesz a kapuban, de röhej, hogy folyton Gulácsit pakolta be Rossi a németek ellen, mikor ott mindig csődöt mondott. Dibusz rendesen tudott hozni nem egy meccset. Remélem most már Gulácsi lesz kispados.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!