Kiismerték Sztankovicsot a Szpartaknál: karizmájával próbálja pótolni a szakmai hiányosságait

2024. október 22. 18:11

A Ferencváros korábbi vezetőedzője hétvégén immár negyedik rangadóját bukta el – nem is maradt el a szitokárdat.

2024. október 22. 18:11
US Lecce v UC Sampdoria - Serie A

Nyitókép: Emmanuele Mastrodonato / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Valóságos össztűz alá került Moszkvában Dejan Sztankovics – a szerb edző csapata ugyanis ismét súlyos vereséget szenvedett. Marquinhosék ezúttal a remek formában lévő listavezetőtől, a Krasznodartól kaptak ki hazai pályán 3-0 arányban. Egyre többen jegyzik meg, hogy a teátrális mozdulatok és a játékosok ölelgetése helyett most már esetleg jöhetnének az eredmények is.  

A sikertelenség miatt fortyant fel a Szpartak korábbi tulajdonosa, Leonyid Fedun felesége, Zarema Salihova is, aki nem kímélte a szerb szakvezetőt:

„Most már egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Sztankoviccsal nem lehet még dobogós sem a Szpartak ebben a bajnokságban. Szörnyű látni, hogy az ő irányításával mekkora hanyatlásnak indult a csapat! A bajnokság végén majd kiderül, a pokol melyik bugyrában kötünk ki végül”.

A hírek szerint azért is mer ennyire kritikus lenni Zarema, mert a férje (hiába vonult a háttérbe), még mindig tevékeny szerepet játszik a klub életében. De hallgassuk tovább a feleséget: „A szurkolóknak nyilván tetszik Sztankovics imázsa, hogy megpróbál erősnek tűnni, mindemellett barátian ölelkezik a játékosokkal, de az, hogy valainek van karizmája, és egykor neves játékos volt, egyáltalán nem pótolja a szakmai hiányosságait!”  

Érdemes meghallgatni a Szpartak Moszkva korábbi legendás támadója, Szergej Juran véleményét is: 

„Már sokszor elmondtam, és újra elmondom, miért támaszkodnak a topklubjaink külföldi edzőkre? Csak akkor értem meg, ha olyan edzők jönnek, akik már elértek valamit Európában. Sztankovics mit nyert edzőként a Szpartak előtt? Szerb bajnoki címet? Ott csak két csapat küzd egymással, a Zvezda és Partizan.” 

Nagy kérdés, hogy Sztankovics vajon képes lesz-e elhallgattatni a kritikusokat vagy őt meneszti előbb a klubvezetés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000122
2024. október 22. 20:17
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­­l­d­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­p­u­n­­c­­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
galancza-2
2024. október 22. 20:16
Sztank0vics 0lyan,amilyen,de az h0ltbizt0s h0gy az ősszes futballgyilk0s kretén hazai szakinál j0bb edző. m.csabesszal vagy bármelyik hazai szakival a Fradi a k0nfi liga cs0p0rtkőrében 0 azaz nulla p0nt0t szerzett v0lna. A Fradi Sztank0vicsnak kőszőnhet pár millió euró bevételt játék0seladásból. És teljesen igaza v0lt h0gy a kislisztest nem tette a kezdőbe. Ma a német 4-ben tánt0r0g,mert lusta és beképzelt. H0lland,belga kiscsapat0k sem v0ltak hajlandók kőlcsőn venni a Frankfurtól.
lefty67
2024. október 22. 19:23
Ja, Sztankovics? Kell a fagyistáknak a rágógumi most, hogy végetért a Dibusz/Gula-saga!
lefty67
2024. október 22. 19:18
Milyen jó kis csapat volt ez a Szpartak! Még BL(BEK) elődöntőt is játszottak! Rühelltek odamenni ősszel, kora tavasszal a nyugati csapatok! Hideg, kemény pálya, hajtós ellenfél, remek focisták! Most nézhetjük (vagy nem😉) minden évben ugyanazokat a pénzes csapatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!