Igyekeznek a franciák: Macronék megpróbálnak biztonságosan megrendezni egy futballmérkőzést

2024. október 15. 17:04

Biztonsági okok miatt az izraeli csapat nem otthon, hanem Magyarországon, a Bozsik Arénában rendezi a hazai Nemzetek Ligája-összecsapásait.

2024. október 15. 17:04
null

Nyitókép: VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP

A francia rendőrség keddi bejelentése alapján nem lesz zárt kapus a Stade de France-ban sorra kerülő Nemzetek Ligája november 14-ei találkozója Franciaország és Izrael között – írja a Nemzeti Sport Online.

Azonban biztonsági okok miatt az izraeli csapat nem otthon, hanem Magyarországon, a Bozsik Arénában rendezi a hazai Nemzetek Ligája-összecsapásait.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Szeptember 6-án a belga csapat pályaválasztásakor Debrecenben csapott össze a két nemzet, az olaszokkal Udinében játszottak hétfőn az izraeliek. A franciák múlt csütörtökön a Bozsik Arénában 4–1-re nyertek. 

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. október 15. 18:50
FRANCIAORSZÁG ELESETT!!!!!!!!!!!!!!!!!MÁR RÉG CIGÁNYORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE MEGÉRDEMLIK SORSUKAT TRIANOM ÁTKA MOST KEZD FOGGNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Burdisgarage
2024. október 15. 18:15 Szerkesztve
Kicsit nagyobb hírverés nem ártana. Tudom ez nem rasszizmus, ez nagyvárosi milliő.
kálmi
2024. október 15. 17:42
Hát ide jutottunk, a nyugati világ politikájával!!
sexykitty-5000113
2024. október 15. 17:09
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!