„Én vagyok a legizgatottabb” – a Tottenham magyar játékosa ezt várja a Fradi elleni meccstől

2024. október 02. 18:19

A Ferencváros-nevelés elmondta, milyenek a várakozások, mi lesz a kulcs a csütörtök esti Európa-liga mérkőzésen.

2024. október 02. 18:19
null

Nyitókép: Facebook/SpursWoman

***

Az első hazai mérkőzésére (és győzelmére) készül a Ferencváros a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. A feladat nem csekély: az angol Tottenham Hotspur lesz Dibusz Dénesék ellenfele az Üllői úton (csütörtök, 18.45). A mérkőzésről a Mandiner a helyszínről jelentkezik majd, miközben egy magyar labdarúgó távol marad a meccstől annak ellenére, hogy mindkét klubhoz erősen kötődik. 

Csiki Anna nincs egy hónapja, hogy az angol sztárcsapat női együtteséhez igazolt. A 24 éves magyar válogatott középpályás a Ferencvárosban nevelkedett, 16 évesen mutatkozott be a zöld-fehérek felnőttjei között. 2020-tól Svédországban (BK Häcken) szerepelt, s érett játékosként érkezett a szigetországba. 

„Mindig is az volt a legnagyobb álmom, hogy egyszer Angliában futballozzak” – nyilatkozott szeptember elején Csiki, aki az új klubjával – ha nem is a pályán – összetalálkozik a nevelőegyesületével. A férficsapatok budapesti összecsapása előtt természetesen kikérték a véleményét, mire számít. Úgy véli, a Fradinak akkor lehet esélye Richarlisonék ellen, ha jól védekezik és kontrázik.

A sorsolást követően nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy mit várok a meccstől, és kinek fogok szurkolni. A Spursnek van olyan szurkolói bázisa, amely elkíséri majd a csapatot, és 

a médiában is sok szó esik a Ferencváros elleni meccsről, úgyhogy mindenki izgatottan várja, de szerintem én vagyok a legizgatottabb

 – mondta az M1-nek Csiki Anna.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000102
2024. október 02. 18:25
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!