Cristiano Ronaldo vagy a szurkolók: ki akarja jobban a szelfit?

2024. október 14. 10:35

A portugál világsztár újra betalált nemzeti csapatában, és még arra is maradt energiája, hogy a biztonságiakat megfékezze.

2024. október 14. 10:35
Cristiano RONALDO
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: NurPhoto

***

A Lengyelország elleni, szombat esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen Roberto Martínez együttese százszázalékos maradt, hiszen idegenben is 3-1-re győzte le egyik legfőbb riválisát.

A mérkőzésen C. Ronaldo immár 215. alkalommal játszott a válogatottban, amelynek színeiben a 133. gólját is megszerezte,

 miután 1-0-ás vendégvezetésnél Rafael Leao kapufáról kijövő lövése után az üres kapuba helyezett. 

Ám nem ez volt az egyetlen jelenet, amikor az ötszörös aranylabdás a középpontba került. 

Ugyanis a 63. percben a portugálok szövetségi kapitánya úgy döntött, lecseréli őt. Egy helyi rajongó kapva kapott az alkalmon, és közös fotót akart csinálni nagy kedvencével. Az egyik biztonsági őr azonban résen volt, egyből a tett helyszínére érkezett, ám ekkor bekövetkezett a váratlan fordulat: Cristiano Ronaldo megkérte a rendezőt, hogy ne avatkozzon közbe, így elkészülhetett a közös szelfi.

A kérdés már csak az, ki akarta jobban, hogy e jelenettel a címlapokra kerüljön: a szurkoló vagy éppen a portugál világsztár?!

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!