Botrány a rangadón: az egyik volt magyar kapitány leköpte a másik volt magyar kapitányt (VIDEÓ)

2024. október 14. 09:16

A mérkőzésen nemcsak a két csapat játékosa, de a vezetőedzők is összecsaptak.

2024. október 14. 09:16
Képernyőkép, október 13-i lengyel rangadó

Nyitókép: Képernyőfotó a mérkőzés összefoglalójából

„Alighanem komoly utóélete lesz a vasárnapi Wisla Plock–Kielce lengyel kézilabda-rangadónak” – fogalmazott hétfői cikkében a 24-hu. Mint a lap rámutatott: „a szent háborúként emlegetett mérkőzésen kék lapos kiállítást kapott vendégoldalon Jorge Maqueda, miután a korábban a Szegeden és Veszprémben is játszó spanyol játékos megharapta a Veszprémet anno tizenegy éven át erősítő, 2020-tól a Plockban játszó Mirsad Terzićet.”

A vezetőedzők is összecsaptak

Mint a lap tájékoztat: „a hazaiakat irányító Xavi Sabaté azt mondta, hogy Talant Dujshebaev leköpte őt a zsűriasztal előtt”, így „a kirgiz származású Dujshebaev később nem jelent meg a mérkőzést követő sajtótájékoztatón”. Sajtóinformációk szerint Sabaté rasszista jelzőkkel illette a rivális edzőjét.

Az ügy érdekessége, hogy mindkét mester volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

„A Kielce közleménye szerint a hazai drukkerek végig sértegették a vendégjátékosokat, Dylan Nahit pedig rasszista jelzőkkel provokálták. A klub emiatt magyarázatot vár a ligától, hogyan fordulhatott elő mindez” – teszi hozzá a lap.

A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg:

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. október 14. 12:15
Bárki bármit mond, ez nem normális egy kézilabda mérkőzésen. A társadalmi feszültségek csapódnak le ilyen durván.
edico
2024. október 14. 11:51
A tudatlan firkászok fából csinálnak vaskarikát.
pollip
2024. október 14. 11:08
Durva a helyzet Lengyelországban. Úgy tűnik, már minden téren.....
esvany-0
2024. október 14. 10:56
"az egyik volt magyar kapitány leköpte a másik volt magyar kapitányt" Hülye firkászok, egyikük sem volt "magyar kapitány" (lévén külföldiek), csupán a "magyar csapat kapitánya". Világos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!