Kapufát lőttek Szoboszlai Dominik kritikusai a Milan elleni meccset illetően

2024. szeptember 17. 20:05

Nem igazolódtak be a This is Anfield várakozásai, Slot bizalma a magyar játékos iránt továbbra is töretlen.

2024. szeptember 17. 20:05
PITTSBURGH, PA - JULY 26: Liverpool FC coach Arne Slot talks to midfielder Dominik Szoboszlai (8) during the preseason friendly against Real Betis at Acrisure Stadium on July 26, 2024 in Pittsburgh, Pennsylvania.

Nyitókép: Joe Robbins/Icon Sportswire via Getty Images 

Kedden este 21 órától megkezdődik a Bajnokok Ligája 2024-2025-ös idénye, amely számos újdonságot tartogat a lebonyolítást illetően. Az első fordulóban lép pályára a Liverpool is az olasz AC Milan vendégeként. A két klub korábban két Bl-döntőt is játszott egymás ellen, 2005-ben a Liverpool elképesztő mérkőzésen háromgólos hátrányból egyenlítve nyert tizenegyesekkel, majd 2007-ben ismét a fináléban találkoztak, és a Milán revansot vett a két évvel korábbi vereségért, és 2-1-re nyert. 

Mindenképp izgalmas lesz tehát a meccs, amely Szoboszlai Dominikot is érinti. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpoolhoz közel álló thisisanfield.com az embert próbáló sorozatra készülve korábban arról írt, hogy a tavalyi túlterhelés okozta sérüléséből okulva Szoboszlaira is ráfér a pihenés, és kimaradhat a kezdőből, főleg, miután bőven érték a bírálatok a Nottingham Forest elleni hétvégi vereség miatt. A lap azt írta,, Curtis Jones kész beugrani a magyar 8-as helyetteseként. 

Nos, a thisisanfield.com-nak nem volt igaza, hiszen bár Arne Slot, a Liverpool edzője kemény kritikával illette a magyar labdarúgót, mégis betette a kezdőbe a Milan ellen.

 Reméljük, hogy a tréner bizalma a Szoboszlai iránt továbbra is töretlen lesz, a magyar labdarúgó pedig megfogadja Slot tanácsait!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:57
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­­­i­­­ ­p­­­u­n­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
c-critical
2024. szeptember 17. 20:14 Szerkesztve
A Poolnak nincs is támadó középpályása, csak Szobi, elviekben egy csereopciója lenne, de az a figura egyrészt inkább szélső, másrészt meg sérült is, és akkor nem beszéltem arról, hogy egyébként sem ér a közelébe sem Szobinak, szóval legfeljebb kupameccseken fog játszani (ha felépül). Szóval Szobi helyett csak olyan játékos játszhatna a Poolban, aki poszton kívül nyomná, ami persze nem lehetetlen, de akik Szobi bukásáért szurkolnak, azon kívül hogy nyilvánvalóan elmebetegek, sikerélményben nem nagyon lesz részük legalább a téli igazolási időszakig ( de szerintem utána sem, mert bizony Szobi nagyon is jól játszik)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!