Sorra üzennek a szurkolóknak a magyar válogatott focisták

2024. szeptember 12. 13:02

Szavakkal is próbálják kiengesztelni a szurkolókat a csalódást keltő meccsek után.

2024. szeptember 12. 13:02
null

Fotó: mlsz.hu

Az elmúlt napokban két mérkőzést is játszott a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában, de egyik után sem lehettek maradéktalanul elégedettek a szurkolók. Olyannyira nem, hogy a németek elleni produkció után ömlött a kritika a játékosok és a szakmai stáb nyakába, az ötgólos vereség sokaknál kiverte a biztosítékot. Ezek után a bosnyákok ellen mutatott játék a gól nélküli döntetlen ellenére bizakodásra adott okot.

Ezt is ajánljuk a témában

A játékosok sokáig némaságba burkolóztak, de a válogatott szünet végén a közösségi oldalaikon elkezdtek csordogálni a szurkolókat kiengesztelő bejegyzések.

Az együttes egyik legjobbja, a Bundesligában szereplő Freiburg támadója, Sallai Roland annyit írt: Csak együtt!

Az Union Berlin középpályása, Schäfer András úgy fogalmazott:

Talpra álltunk a pofonból, de még sok munka vár ránk. Köszönjük, hogy mellettünk vagytok!”

– írta a németországi légiós.

A legalaposabban a Rapid Wienben futballozó Bolla Bendegúz járta körül a témát. Az első meccsen becserélt, a második mérkőzésen lecserélt válogatott szélső szerint előre kell tekinteni.

„Mindig óriási megtiszteltetés a válogatott színeiben pályára lépni és az országunkat képviselni. Hálás vagyok, hogy ez most is megadatott nekem.

Természetesen csalódottak vagyunk az eredmények miatt, de azt gondolom, hogy a második meccsen sikerült talpra állnunk egy nagy pofonból, és már a jobbik arcunkat mutatni.

Most viszont előre kell tekinteni és mindent megtenni azért, hogy októberben sikeresebbek legyünk. Köszönjük szépen ismételten a fantasztikus hangulatot és szurkolást nektek!” – írta Bolla.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. szeptember 13. 11:44 Szerkesztve
Aha. Duma hegyek. Ezek már többsoron leszerepeltek, és érdektelenné váltak. Most nézzük azokat, akik még nem igazoltak nagy és pénzes nyugati klubokhoz. Lehet, hogy végre kinevelődik egy generáció, aki utána se kutyul el. A meglévők már felejtősek, az újakban a remény
Interista
2024. szeptember 12. 23:24
A bosnyákok elleni teljesítmény is gyenge volt. A támadók nagyon rossz formában voltak. A védelem jobb volt mint az 1 meccsen de itt nem Németország volt az ellenfél. Sokat kell javulni. Hajrá, MAGYAROK!
alexandrosz-2
2024. szeptember 12. 17:40
Takarodjatok! A pénzünket pedig adjátok vissza! Szar melóért nem jàr, csak szar!
pragmatika
2024. szeptember 12. 17:38
"Ezek után a bosnyákok ellen mutatott játék a gól nélküli döntetlen ellenére bizakodásra adott okot." Ez az fiúk !! A noname Bosnyákokat CSAKNEM sikerült megverni !!! Ez bíztató :-) Fordítsuk komolyra a dolgot. Egy Bosnyákok elleni 5:0. Na, az lett volna a biztató az utóbbi időben, és a német meccsen nyújtott nyújtott teljesítmény után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!