Őszinte vélemény: Marco Rossi állást foglalt Sallai ügyében

2024. szeptember 16. 06:43

Kiderült, mit gondol arról, hogy a válogatott szélső topligák helyett Törökországba igazolt.

2024. szeptember 16. 06:43
ROSSI, Marco

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A Nemzeti Sport arról ír, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány a török Fanatik újsággal osztotta meg, mit gondol válogatott játékosa Galatasarayba igazolásáról. „Úgy gondolom, hogy ez a lépés nagyszerű döntés volt számára. 

Az öt európai topliga után a török bajnokság egyértelműen kiemelkedik.

 A színvonal folyamatosan emelkedik és nagyon jó játékosok érkeznek. Roland minden bizonnyal nagyszerűen választott. Huszonhét évesen, pályafutása legjobb időszakában került a Galatasarayhoz” – mondta.

Hozzátette: „Volt esélyem beszélni vele a folyamat során. Elmondtam neki, amit az előbb is megosztottam. Hangsúlyoztam, hogy n

agyszerű döntést hozott, és nagyon jó teljesítményt várok tőle. 

Végső soron remélem, hogy ez a magyar válogatott számára is előrelépés lehet.”

Sallairól így szólt: „Gyors és atletikus játékos, így minden sportágban képes lenne versenyezni. 

Nagyon tehetséges, technikás, robbanékony és hatékony játékos. Soha nem adja fel.

 Mindig küzd és mindent belead a pályán az első perctől a végső sípszóig. Nagyon bátor futballista. Félelem nélkül küzd minden ellenféllel szemben. Nem fogadja el a vereséget, mégis szerény tud maradni. Keményen dolgozik, hogy fejlessze magát.”

Hangsúlyozta: 

„Az a fontos, hogy a Galatasaray milyen taktikát fog alkalmazni, ez a döntés Sallai posztját is meghatározza.

 Sok minőségi csatár van a klubnál, Sallai azonban szélső. A válogatottban a jobb szélen, a bal szélen és a csatár mögött is tudom használni, így biztosan a törökök is megtalálják a helyét.” 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feveki
2024. szeptember 16. 16:22
Bocs, kapitány, de muszáj volt kiábrándítani őket, hogy nem ők a császárok. Ők csak bábuk. Akik azt teszik, amit kell. Vagy mehetnek a picsába.
2024. szeptember 16. 12:44 Szerkesztve
Engedje elmenni azokat, akik csak pénzt akarnak. Rájuk nincs szükségünk. Elkötelezett hazafiakra van szükségünk. Akik a semmiért is maradnának. Önmagukért, a sportért és a hazájukért. Velük meg lehet csinálni a csodát. Mással nem.
galancza-2
2024. szeptember 16. 10:11
Semmi baj0m Sallaival, de annyira nem jó mint ah0gyan azt R0ssi m0ndja. Ha úgy lenne,ah0gy R0ssi m0ndja, akk0r ang0l, spany0l ,0lasz kőzépcsapat0k versengtek v0lna érte,és minimum 12 millió euró lett v0lna az ára és nem 6. A 6 millát nagy0n s0k t0pligás gyenge csapat is ki tudta v0lna fizetni a Freiburgnak,és az évi 2.5 millás fizetést is Sallainak. A legbagy0bb baj Sallaival h0gy nem szerény. Ő teljesen átlag0s, kőzepes Bundesliga játék0s,de már 2 éve f0lyamat0san meg v0lt győződve arról h0gy valódi sztár,és minimum a Lazi0, Nap0li,Atletic0 Madrid,Sevilla, Newcastle f0g érte versenyezni,és legalább 20 millát fizetnek érte.Hát erre s0ha semmilyen esély nem v0lt sajn0s. Nagy0n szurk0l0k neki h0gy stabil kezdő legyen A Galatasarayban, és f0gadja el h0gy ez az ő szintje. Ez esetben a vál0gattban valódi vezérré válhat.Amire k.rva nagy szükségünk lenne. Hajrá Sallai! Hajrá Magyar0rszág!
herden100
2024. szeptember 16. 07:06
Hajrá Roli!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!