Leárazva – így vezekelnek Dzsudzsák Balázsék az elbukott szomszédvári rangadó után

2024. szeptember 25. 18:23

A Debrecen fájó nyíregyházi veresége nem maradt következmények nélkül.

2024. szeptember 25. 18:23
Debrecen, 2024. március 17.
Dzsudzsák Balázs, a debreceni csapat játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. március 17-én.

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Mint arról beszámoltunk, az újonc Nyíregyháza Spartacus 3–2-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 7. fordulójában ezzel elrontva Máté Csaba bajnoki debütálását.  

Nos, a debreceniek vereségének úgy néz ki, komoly következményei lesznek. 

A klub oldalán megjelent közlemény arról tájékoztatja a közönséget, hogy a játékosok nagyon szégyellik magukat. „Csapatunk átérzi a nyíregyházi vereség súlyát, és valamennyi játékosunk nagyon sajnálja, hogy a fergeteges buzdítás ellenére (amiért ismételten nagy köszönet jár szurkolóinknak) nem sikerült örömet okozni a Loki-híveknek a rangadón” – fogalmaz a kommüniké.

De most jön a lényeg! 

A debreceni klub úgy határozott, hogy a csapat kezdeményezésére (!) a szombati, MTK elleni mérkőzésre különleges akciót hirdet: a VIP kivételével minden szektorba pusztán 500 forintba kerül majd a belépő, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Azok szurkolók, akik már megvásárolták a belépőjüket, kárpótlásul annak felmutatásával belépőt kapnak a legközelebbi, Paks elleni hazai mérkőzésre. „A játékosok ezzel a gesztussal is szeretnék jelezni, hogy számítanak a drukkerekre, szeretnék, ha sokan kilátogatnának a stadionba” – áll a közleményben, amely arról nem tájékoztat, hogy a labdarúgók ezért hoztak-e bármiféle anyagi áldozatot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. szeptember 25. 20:26
Ez valami hülye magyar népszokás, ha elvesztesz egy fontos meccset, akkor mindenkinek lehajtott fejjel, állandóan bocsánatot kérve kell egy hétig mászkálni??? Kedves debreceniek! Mikor kaptatok ki utoljára a Nyházától? 20-30 éve? Ez az 500ft meg nagyon proli! Ha 2000 a jegy, fúj, nem megyek ki, ha 500, már újra szeretem a csapatot?
machet
2024. szeptember 25. 20:11
Hogyne hoztak volna.Más farkával a csalánt.
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 18:26
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­­­a­­ ­­s­z­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!