Így ünnepelte Nyíregyháza népe a Loki elleni diadalt (videó)

2024. szeptember 22. 13:48

A keleti rangadón az újonc elrontotta Máté Csaba bajnoki bemutatkozását a DVSC kispadján.

2024. szeptember 22. 13:48

Nyitókép: Nyíregyháza Spartacus

Az újonc Nyíregyháza Spartacus 3–2-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 7. fordulójában, Máté Csaba vezetőedző NB I-es debütálásán. Hosszú idő, tíz év után rendeztek ismét kelet-magyarországi rangadót az első osztályban. Nem is volt meglepő, hogy hétfőn már nem lehetett jegyet kapni a derbire, mind a 8000 belépő elkelt.

Az izgalmas meccsen a Szpari végül több mint 25 év után győzte le hajdúsági riválisát az élvonalban, ráadásul a Nyíregyházának a mostani idényben ez volt a második diadala, amelyet öt nyeretlen bajnoki után aratott, így nem meglepő, hogy hatalmas volt a boldogság a lefújást követően – írja az Origo.

Nem meglepő, hogy a győzelem után majd’ felrobbant az új Sóstói úti Városi Stadion. A csapat így ünnepelt a szurkolókkal a telt házas pályán:

Nem sikerült jól a nagy reményekkel érkezett Máté Csaba bajnoki bemutatkozása a DVSC kispadján.

„Ennyi kapott góllal nehéz egy mérkőzést megnyerni. 

Olyan egyéni hibákat követtünk el, amelyek ezen a szinten nem elfogadhatók. Megértjük a szurkolók csalódottságát, mert tudjuk, hogy ez az év egyik legfontosabb mérkőzése volt. Igyekszünk javítani a következő találkozókon, hogy visszanyerjük a drukkerek bizalmát” – mondta a szombat esti bajnoki után Máté Csaba, aki már a rangadó előtt nagyon nehéz meccsre számított, és igaza lett.

A másik vezetőedző, Tímár Krisztián persze sokkal boldogabban értékelt:

„Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert rosszul kezdődött számunkra ez a rangadó, már a találkozó eleje hátrányba kerültünk. 

De megmutatta a csapat, hogy van tartása, rátettünk még egy lapáttal, és örülök, hogy fordítani tudtunk. Több helyzetünk volt, és 3–1 után kontrából megszerezhettük volna a negyedik gólt is, és korábban eldönthettük volna a mérkőzést. Így sajnos izgulni kellett a végén, de ez egy olyan meccs volt, melyet mindenképp meg kellett nyernünk” – nyilatkozta Tímár.

És ha már keleti rangadók: két hét múlva a Diósgyőrt fogadja a Nyíregyháza, a telt ház azon is garantált…

 

NB I, 7. forduló:

MTK–Ferencváros 1–3

Zalaegerszegi TE–Kecskeméti TE 2–1

Újpest–Diósgyőri VTK 0–0

Nyíregyháza Spartacus–Debreceni VSC 3–2

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 13:51
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­k­­e­l­­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­ ­p­­u­n­c­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!