Kirúgták a magyar válogatott korábbi edzőjét

2024. szeptember 05. 10:42

A német tréner minden versenysorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen irányította a székelyföldi csapatot.

2024. szeptember 05. 10:42
CFR Cluj v Sepsi OSK - Superliga - Play Off

Nyitókép: Flaviu Buboi / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Sepsi OSK labdarúgócsapatának vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Bernd Storck vezetőedzővel – adta hírül a székelyföldi klub a közösségi oldalán. A 61 éves német szakember – korábbi magyar szövetségi kapitány – tavaly november végén érkezett Sepsiszentgyörgyre és minden versenysorozatot figyelembe véve 32 mérkőzésen irányította a csapatot. 

Ebben az időszakban az együttes tizenkétszer győzött, nyolcszor döntetlent játszott és tizenkétszer kikapott. 

A trénerrel májusban kötöttek új, 2025 nyaráig szóló szerződést egyéves hosszabbítási opcióval. Storck tavaly november végén tizedik helyen vette át a sepsiszentgyörgyi együttes irányítását, amely vezetésével bejutott a hatcsapatos felsőházi rájátszásba, ahol végül ötödikként zárt. A mostani idényben ugyanakkor nem teljesített jól: a legutóbbi hat fordulóban mindössze két pontot szerzett a román élvonalban, így nyolc mérkőzést követően a 12. helyen áll. A Sepsi OSK az elmúlt napokban a játékosok közül Varga Kevin és Kecskés Ákos szerződését is felbontotta. A Sepsi OSK megköszönte Bernd Storcknak a klubért tett erőfeszítéseit és pályafutásához további sok sikert kívánt. 

Négy kemény nap után megszületett egy nagyon nehéz döntés! A klub a világon a legfontosabb, és érzelmektől mentes kell legyen! Közös megegyezéssel elválnak útjaink! – írta Faceboook-oldalán Diószegi László, a sepsiszentgyörgyi klub elnöke. „De ezzel még nincs vége, akik tévedtek, azok fizetnek egytől-egyig! Sokat tanultam tőled, Bernd!” – tette hozzá. 

(MTI/Mandiner.hu) 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernest01
2024. szeptember 05. 14:29
Mert rájött hogy nem egyforma két kapu?
antiochia-2
2024. szeptember 05. 11:16
"Akik tévedtek, azok fizetnek egytől-egyig." Picit maffiás a tempó.
Locomotive
2024. szeptember 05. 10:52
Kutyaütők társasága, ez az egész fociedzős kaszt :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!