Sokba került buli, avagy nem minden Kevin története ér véget happy enddel

2024. szeptember 03. 11:16

Az Európa-bajnokságon győztes gólt szerző Csoboth után most egy korábbi válogatott Kevin, Varga került a címlapokra. Hol van már a törökök elleni elképesztő gólja?

2024. szeptember 03. 11:16

Fotó: Sepsi OSK/Facebook

Sorra búcsúznak a magyar válogatott játékosok a Sepsiszentgyörgy futballcsapatától: Varga Roland az előző szezon végén távozott az erdélyi klubtól, ezúttal Varga Kevinnel bontottak szerződést, de Kecskés Ákossal is zajlanak az egyeztetések a kenyértörés mikéntjéről.

A rövid beszámoló nem tér ki rá, miért válnak el a 13-szoros magyar válogatott Varga Kevin és a Sepsi OSK útjai, de a hírek szerint az is közrejátszhatott a 28 éves szélsőtől való elválásban, hogy

augusztusban nem megfelelő időpontban bulizott, ezt tetézve pedig a csapat összetartásáról is elkésett.

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck vezetőedző azóta minimálisan adott bizonyítási lehetőséget a magyar játékosnak – írja az nso.

A távozó magyar játékosok ismeretében csak egyetlen honfitársunk maradt a Sepsi-keretben: bízunk benne, hogy Sigér Dáviddal elégedettek a vezetőség tagjai.

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dictator
2024. szeptember 03. 13:12
Kevin...
nemturista
2024. szeptember 03. 11:33
Újabb okos fotbalpista...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!