Két Bundesliga-edző nem tévedhet – lesújtó vélemény érkezett a magyar válogatott labdarúgójáról

2024. szeptember 24. 10:08

Ballai Attila és Edvi László szerint túlértékeljük Szalai Attilát.

2024. szeptember 24. 10:08
SZALAI Attila

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nehéz heteket él meg a 26 éves Szalai Attila, aki nem játszik klubcsapatában, a Hoffenheimben, és kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből is. Ballai Attila és Edvi László értékelte a középhátvéd jelenlegi helyzetét az Origo Sporton.  

Magyarországon valószínűleg túlértékeljük Szalai Attilát, mert két Bundesliga edző nem tévedthet”

– mondta Edvi László, aki – korrigálva saját magát – hozzátette, hogy „Matarazzoa Hoffenheim edzője – még tévedhet, de Streich – aki 13 évig irányította az első osztályban a Freiburgot és 28 évig tartozott a klub kötelékébe – nem fog tévedni”. Edvi szerint Szalai „két közepes Bundesliga-csapatba két közepesnél gyengébb edzőnél” nem fért be. A szakértő úgy véli, a 46-szoros válogatott játékosnak országot kellett volna váltson, és erre egy Ausztriába való igazolás jó példa lett volna. 

Ballai Attila elmondta, hogy Szalai az édesapjához hasonlóan egy megbízható játékos, aki nem táncoltatja a fülén a labdát, de belőle sem csinálnak hülyét. Szerinte a belsővédőnek nem sikerült az a szintlépés, ami kérdéses Lisztes Krisztián esetében is. 

 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. szeptember 24. 11:58
A németek gyengítik a válogatottunkat. :(
chief Bromden
2024. szeptember 24. 11:55
Talán nem középhátvédként kellene játszatni.
hannibal2
2024. szeptember 24. 11:38
Miért ne tévedhetnének. A Fenernél klasszisként játszott...
bunko-jobbos
2024. szeptember 24. 11:21
Szalai jó játékos, csak kell neki a bizalom. Az új csapatában be kellett illeszkednie, ettől lecsökkent a teljesítménye, emiatt kitették, emiatt lecsökkent a teljesítménye. Nem véletlenül volt ennyi az ára, mert ilyen jó. Nem ő világ legjobb védője, de ha bekerülne egy jó helyre, akkor ott stabilan jó lenne. De Németországban már elkönyvelték, hogy szar, ott már nem tud mit csinálni. Menjen vissza Törökországba, oszt onnan szívassa a kupákban a náci csapatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!