Ezt látni kell! Videón, ahogy Lionel Messi nekiment a bírónak Amerikában

2024. szeptember 30. 16:58

Az argentin világbajnok az Inter Miami–Charlotte mérkőzés végén nagyon ideges lett és káromkodva kiabált a játékvezetővel.

2024. szeptember 30. 16:58

Nyitókép: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

 

Elszabadultak az indulatok az Észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokság (MLS) hétvégi fordulójában az Inter Miami–Charlotte meccs után. Az 1–1-es döntetlennel véget ért találkozón az ellenfél szerzett vezetést az 57. percben, de 10 perccel később a nyolcszoros aranylabdás kiegyenlített. Lionel Messi aztán a meccs végén is a figyelem középpontjába került. Az argentin világklasszis futballistára nem jellemző a hiszti, a kirohanások, persze pályafutása nagy részében győztes meccseket játszott. Azonban ezúttal – tőle kevésbé megszokott módon – elszakadt nála a cérna, káromkodva kiabált Ramy Touchan játékvezetővel, amiért az nem adott meg egy 11-est az Internek. Történt, hogy a Charlotte kapusa az utolsó percekben a 16-oson belül összeütközött Luis Suárezzel, az argentin szerint ezért mindenképpen büntető járt volna, amiért elütötték uruguayi csapattársát – írja az Origo.

„Egy aljas lelkű kib.szott barom vagy”

 – ordította Messi a bírónak, aki meglepő módon nem piros, hanem csak sárga lapot adott a magáról megfeledkező csapatkapitánynak. Az esetről videófelvétel is készült:

Amúgy Messi továbbra is remek formában futballozik az MLS-ben, nem látszik rajta a kor. A 37 éves argentin zseni 16 meccsen 15 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott, az Inter Miami pedig magabiztosan, nyolc ponttal vezeti a keleti főcsoportot a bajnokságban.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 18:28
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­a­­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­­n­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Galerida
2024. szeptember 30. 17:51
Na most mellékesen lehet folytatni a Haalandozást....hogy bunkó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!