Ezért nem igazolta le Nico Williamset a Barcelona

2024. szeptember 11. 18:03

Az Európa-bajnok szélsőt sokan már gránatvörös-kékben látták Lamine Yamal mellett.

2024. szeptember 11. 18:03
null

Nyitókép: JAVIER SORIANO / AFP

A nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb durranása lett volna, ha a spanyol válogatott szélsője, a friss Eb-győztes Nico Williams Bilbaóból Barcelonába helyezi át a székhelyét. A futballban természetesen nem létezik a „volna”, a transzfer a sok huzavona ellenére nem jött össze, a játékos maradt az Athletic-nál. Deco, az FC Barcelona korábbi kiváló labdarúgója és jelenlegi sportigazgatója elmondta, miért nem jött össze Nico Williams klubváltása, és miért inkább Dani Olmót csalogatták a katalán fővárosba. 

Visszatért Raphinha, Ferran, Ansu Fati és Lamine Yamal. Fermin és Olmo is segíthetnek. Dani Olmo több lehetőséget ad nekünk, mintha még egy szélsőt szerződtetünk volna. Ő az a játékos, aki hiányzott” 

– mondta Deco a katalán klub hivatalos oldalának adott interjújában

Dani az a középpályás, aki hiányzott nekünk. Rengeteg minőségi futballista volt, de Dani volt az a játékos, aki hiányzott nekünk. Aki nagyon jól játszik a sorok között, vannak góljai és asszisztjai. Olmo adja nekünk ezt a győzelemre való éhséget. A Barca mindig is a hazai játékosok és az éhes futballisták keveréke volt” – hangsúlyozta az FC Barcelona sportigazgatója. 

Deco teljes interjúját – spanyol nyelven, angol felirattal – itt meghallgathatja. 

 

 

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!