Ez igen! – a csehekkel közösen rendezhet világbajnokságot Magyarország

2024. szeptember 12. 22:50

Szlovákia lecsúszhat a lehetőségről.

2024. szeptember 12. 22:50
Bolzano, 2024. május 3.
A magyar csapat játékosai ünneplik gyõzelmüket a bolzanói divízió I/A jégkorong-világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkõzés végén a Sparkasse Arénában 2024. május 3-án. Magyarország-Olaszország 3-2.
MTI/Szigetváry Zsolt

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Cseh sajtóértesülések szerint Csehország és Magyarország közösen pályázik a 2029-es jégkorong-világbajnokság megrendezésére – értesült a felvidéki Új Szó. A lap szerint ikeres pályázat esetén a magyarországi csoportot Budapesten, a csehországit pedig az újonnan épülő brünni arénában rendeznék. 

„Előny számunkra, hogy amikor Csehország később újabb vb-t rendezne, Magyarország nem várja el, hogy ismét társrendező legyen”

 – idézi Alois Hadamczikot, a Cseh Jégkorongszövetség elnökét a Kometa Brno hokiklub honlapja. 

Hadamczik elárulta, hogy már tárgyalt Kolbenheyer Zsuzsannával, a magyar szövetség elnökével, és a felek között a szóbeli megegyezés már megszületett, következő lépésként a Nemzetközi Jégkorongszövetséggel való tárgyalás a feladatuk. Házigazdaként korábban Nagy-Britannia és Szlovákia merült fel, utóbbi szintén a csehek társrendezőjeként.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2024. szeptember 13. 10:33
Szerintem az járhatóbb út, hogy világbajnokságokat rendezünk, mint Olimpiát. Ha meglenne a Történelmi Magyarország, akkor OK, de a széttagolt Olimpia, vagyis világbajnokságok sorozata is hoz be pénzt folyamatosan, még sincs egyszerre leterhelve hazánk, mint ha egy Olimpia alatt lenne.
stormy
2024. szeptember 13. 07:02
ezaz. ez nem pávatánc hiszen mi nagy hokinemzet vagyunk. isten faszát már. ez egy balkáni szintre szegényedett kicsi ország inkább az emberek jólétének növelésére forditsátok azt a pénzt. ttps://www.youtube.com/watch?v=tCNaeZ2llo0 ttps://www.youtube.com/watch?v=KrYH4jodd_Y
2024. szeptember 13. 05:06 Szerkesztve
Hány milliárdba kerül ez nekünk ? Kimaradt a cikkből Ezért volt szükség az ügyeleti rendszer átszervezésére ?
herden100
2024. szeptember 12. 23:26
COOL! 🤗🤗🤗🤗🤗 napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!