Ez gyorsan ment: Gera Zoltán újra munkát kapott

2024. szeptember 25. 13:30

A Vasastól távozott vezetőedző visszatér egy régi szerepköréhez.

2024. szeptember 25. 13:30

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Szerda este (21 óra) elkezdi szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-liga főtábláján. A magyar bajnok a belga Anderlecht vendége lesz az első fordulóban. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, s a budapesti stúdióban szakértőként ott lesz egy korábbi Fradi-focista is. Az UEFA második számú európai kupasorozatának közvetítés során Gera Zoltán szakértelmére is számíthatnak a nézők.

A 97-szeres válogatott labdarúgó több mint 200 alkalommal lépett pályára a Fradi játékosaként, illetve az angol első osztályban 172 mérkőzésen. Visszavonulása után edzőként dolgozik, legutóbb a Vasas szakvezetője volt, ahonnan augusztusban menesztették az NB II-es csapat gyenge rajtja miatt.

„Szeretem a futballt, így szívesen veszek részt a közvetítésekben

 – árulta el az m4sport.hu-nak Gera Zoltán, aki alaposan felkészül mindkét csapatból a mérkőzések előtt, éppúgy, mint ahogy korábban edzőként tette. – Szeretek felkészülni a mérkőzésekre. Mindkét csapatot alaposan kielemzem a találkozók előtt, meccseket nézek, jegyzetelek, hogy ki és milyen taktikával játszik, mik az erősségek, gyengeségek. Próbálok érdekes részletekre rámutatni, amiket a szakavatott szem láthat.”

Ezt is ajánljuk a témában

Gera Zoltán szerint az Európa-liga új szabályai még izgalmasabbá teszik az őszi kupaszezont, hiszen az alapszakaszban egy meccsen sem lehet kiengedni, itt minden gólnak jelentősége lesz a végelszámolásnál.

„Kiszámíthatatlan, komoly, színvonalas mérkőzésekre számíthatunk. 

A Ferencvárosnak is kemény dolga lesz, hiszen rendkívül nívós csapatok ellen játszik majd az alapszakaszban. Bízom abban, hogy a Fradi jól fog teljesíteni. A rangos, nagy csapatok elleni meccseket szeretik a játékosok is” – tette hozzá a szakember.

Az FTC az Anderlecht után hazai pályán fogadja az angol Tottenhamet a jövő héten, október 3-án az Európa-liga 2. fordulójában.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 17:08
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­k­e­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­z­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
galancza-2
2024. szeptember 25. 13:52
g.z0zó jó játék0s v0lt. De sszakiként, "szakértőként" élőskődő fudballgyilk0s kretén. S0ha nem f0gja előre vinni a f0cinkat, s0ha nem f0g egyetlen épkézláb káték0st sem kinevelni. mert mióta hazajőtt az0nnal visszatag0zó0tt a lőtyőgő, mixelő, aljas hazai speciális kőzegbe. Sajn0s az utóbbi 1 évben ezt csinálja SZ. Ádám is.
frankie-bunn
2024. szeptember 25. 13:41
Jaj, ne !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!