Csúnyán megalázta a labdaszedő kislányt a kazah sztár (VIDEÓ)

2024. szeptember 02. 08:18

Julija Putyinceva bunkó volt, nem kicsit.

2024. szeptember 02. 08:18
null

Nyitókép: X

A Blikk arról ír, hogy a US Open női tenisztornájának 3. fordulójában a kazah Julija Putyinceva flegmán, tudomást sem véve a labdaszedő lány segítségéről megalázta őt. A kifejezés nem túlzó. A helyszínen ülő nézők is zúgolódtak a szokatlan viselkedésen, írják. 

Hozzáteszik: a kazah sportoló nem az élete formájában játszott az olasz Jasmine Paolini ellen, végül két sima szettben kikapott 6:3, 6:3-ra, így kiesett. Meccs közben az egyik adogatójátéka előtt 

a fiatal labdaszedő lány odadobta a teniszezőnek a labdát, aki mintha észre sem venné, hagyta elpattanni, majd jött a következő, de akkor sem vetett rá ügyet, csak „undorral nézett a tinédzserre.”

A stadion közönsége kifütyülte a világranglista 32. helyén álló játékost, végül a teljesen zavarban lévő labdaszedő harmadik próbálkozásánál már elkapta a labdát.

Mint kiderült, a hölgy a 2019-es Australian Openen a vereségét követően a középső ujjával bemutatott a szurkolóknak a levonulás során.


 

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. szeptember 02. 21:58
én abszolute türelmes ember vagyok...de a harmadik labdával úgy basztam volna szemközt,hogy ott terül el....aztán lehetett volna finnyáskodni....miután magához tér...
backsplash
2024. szeptember 02. 15:45
Mint egykori labdaszedő, fel vagyok háborodva. :)
Paplacs
2024. szeptember 02. 14:39
Eleve ezzel a névvel nem is indulhatott volna! Azonnali bojkottot követelek minden ellen aminek és akinek a nevében a putyin szó bármilyen összetételben vagy formában előfordul (ismétléses permutatív alapon)!!!
Paplacs
2024. szeptember 02. 14:32
Lehet, hogy ő ezeket nem látta jönni. Mint a mandiner újságírói a híreket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!