Családi vállalkozás – Dárdai Mártontól indult a támadás, Dárdai Palkó góllal fejezte be! (VIDEÓ)

2024. szeptember 21. 19:02

A magyar válogatott támadó a 72. percben csereként állt be, és a 90. percben szerzett gólt a testvérétől indult támadás végén.

2024. szeptember 21. 19:02
firo : 29.07.2023 2nd Bundesliga season 2023/24 Fortuna Dusseldorf, Duesseldorf - Hertha BSC Berlinfiro: 07/29/2023 2.Bundesliga season 2023/24 Fortuna Dusseldorf, Duesseldorf - Hertha BSC Berlin 1:0 left to right.: Bence Dardai, brother Pal, and Marton on the right Strangely all three brothers of the coach Papa Pal in the game

Nyitókép: Jürgen Fromme / firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP 

Csereként beállva a 90. percben szerzett gólt a Bundesliga 2-ben rendezett  1 FC Nürnberg – Hertha BSC mérkőtésen ifj Dárdai Pál – számol be a Nemzeti Sport. a gól különlegességét az adja, hogy az akcióban két Dárdai is részt vett, hiszen a támadás, amelynek végén a Mirolsav Klose vezette klub hálójába került, Dárdai Márton fejesével indult. 

 A berlinieknél a kezdőcsapatban kapott helyet a nyolcszoros magyar válogatott Dárdai Márton, aki pénteken hosszabbította meg az eredetileg jövőre lejáró szerződését 2028-ig. A védő (ebben az idényben ismét eredeti posztján, belső védőként szerepel) testvére, a szélső ifjabb Dárdai Pál csere volt, a 72. percben állt be. Akkor már 1–0-ra vezetett a Hertha, Derry Scherhant még az első félidő hajrájában szerezte meg közelről a vezetést a vendégeknek. 

A 2–0-s végeredményt pedig ifjabb Dárdai Pál állította be a 90. percben a bal szélről, Mickael Cuiscane kiugratásából! Hozzá kell tenni, a Hertha kontratámadása abból indult, hogy a másik tizenhatosnál Dárdai Márton lefejelt egy felívelt labdát. A szintén magyar válogatott Dárdai Pálnak a harmadik bajnoki meccsén ez az első gólja ebben az idényben.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 19:06
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!