Cristiano Ronaldo csapata is érdeklődött utána, de végül a belga élvonalba igazolhat a fiatal magyar focista

2024. szeptember 03. 09:33

Vancsa Zalán országon belül váltana osztályt.

2024. szeptember 03. 09:33
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő KAA Gent meg akarja szerezni a Lommel magyar játékosát, Vancsa Zalánt – erről Sacha Tavolieri sportújságíró számolt be hivatalos X-oldalán, írja a Nemzeti Sport.

A szakíró értesülése szerint a 19 éves szélsőért 5,5 millió eurót kapna a másodosztályú klubja, pluszkitétel pedig, hogy a Lommel egy jövőbeli eladás díjának 25 százalékát is megkapná. Tavolieri továbbá emlékeztetett arra: a belga másodosztályban szereplő klubnak minél előbb döntenie kell, hiszen az átigazolási szezon szeptember 6-án lezárul Belgiumban. 

A Gent egyébként valaha élcsapatnak, most erős középcsapatnak számít Belgiumban, augusztus végén a Partizan Belgrád kiütésével a Konferencia Liga alapszakaszába is kvalifikálták magukat.

A sportújságíró hozzátette a bejegyzéséhez, hogy Vancsa iránt Szaúd-Arábiából is volt érdeklődés, de ezt az ajánlatot a magyar játékos visszautasította – sajtóhírek szerint egyébként a Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Al-Nasszr volt az a bizonyos kérő.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. szeptember 03. 10:00
Csend volt körülötte. Illetve a szokásos csend, amit akkor hallunk amikor azt hisszük, hogy majd a jó játékosaink jó csapatokba igazolnak, aztán meg nem. A tehetségét tekintve nem egy belga 2 játékos, az árát tekintve meg abszolút nem, szóval akkor a manager bénázik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!