Anyaként ezüstérmes Illés Fanni a paralimpián

2024. szeptember 02. 19:56

A 32 éves úszó Tokióban győzött, ezúttal óriásit harcolt az arannyal felérő második helyért.

2024. szeptember 02. 19:56
null

Nyitókép: MOB/Szalmás Péter

***

Megszerezte a magyar küldöttség második érmét Illés Fanni. A korábban aranyérmet szerző Konkoly Zsófia után a szintén úszó sportolónk 100 méteres mellúszásban végzett a második helyen. Teljesítménye azért is különösen dicséretes, mert immár édesanyaként jutott ki a párizsi játékokra, és szülés utáni depresszióját is leküzdve ért fel a dobogóra. A délelőtti előfutamban is második magyar parasportoló remek második 50 métert produkált, a vezetést is átvette, győztesnek tűnt, ám olasz riválisa, egyébként barátnője jobb benyúlással megelőzte.

A hivatalos végeredmény az SB4-es kategória női 100 méteres mellúszó döntője után
Fotó: printscreen/IOC

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 02. 22:08
Koldusvircsaft. Paralimpiai érmet lehet nyerni a soktucat nyomorult kategóriában ennyire szánalmas idővel? Ez mi? Ennél a sportág hajnalán, első orszàgos csúcsként jobbat (1,35) úszott Molnár Ella 1923. 05. 15. Baján a Tisza-Maros kerület bajnokságon. Ez a nyomorék "úszóbajnok" ma az 5-7 éves gyerekekkel sem verenyképes, nem, hogy olimpikonokkal. Mindent elmond erről a karikatúra olimpiáról, hogy több érmet osztanak ki egymásnak az ezen élősködők, mint a világ legjobbjai. Még mielőtt a sok zsideszes jóember gyógyszere elgurulna: dolgozzanak, sportoljanak, éljenek boldogan, de ne hazudják és mímeljék élsportnak azt a koldusvircsaftot, amit művelnek, főleg pedig ne kapjanak érte pénzt, míg az iskolai-, és a gyereksportra sem fordít a társadalom hozzájuk képest még lószart se. Ha valóban kiváló sportolók, akkor álljanak helyt rendes versenyekben, ne szánalmas koldusvircsaftban, amint Takács Károly, vagy mint Vitéz Halassy Olivér, akik valóban a legjobbak között lettek a legjobbak!
llnnhegyi
2024. szeptember 02. 21:28
Gratulálunk!
Rodolfo
2024. szeptember 02. 20:27
Gratulálunk!!
Timchoka
2024. szeptember 02. 20:11
Gratulálunk, nagy küzdelem volt, büszkék vagyunk RÁD FANNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!