Ezt üzente Magyarországnak zászlóvivőnk Párizsból

2024. augusztus 28. 16:27

A paralimpiai bajnok úszó, Illés Fanni a megnyitó előtt hallatta a hangját a francia fővárosból.

2024. augusztus 28. 16:27
SZÕLLÕSI István; SZVITACS Alexa; KERTÉSZ Róbert; FONYÓDI Ildikó; ILLÉS Fanni; SZÁRAZ Evelin; ARLÓY Zsófia; EKLER Luca; WERMESER Zsombor; D. KISS Zoltán; PAP Bianka; LENGYEL Zsófi; CSURI Ferenc; ROUSSEL, Sedric; SZABÓ László

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

***

Hivatalosan szerda este (20.00, M4Sport) kezdődik meg a párizsi paralimpia, amelyen 13 sportágban izgulhatunk a magyar versenyzőkért szeptember 8-ig. Három évvel ezelőtt Tokióban 10 egyéni sportágban 37 sportoló alkotta a magyar paralimpiai csapatot, a Párizsban minden idők harmadik legnagyobb létszámával lesz jelen a magyar delegáció. A hírek szerint Illés Fanni mellett Iván Bence (úszás) és Gáspár Tamás (íjász) lesz jelen személyesen a ceremónián. Zászlóvivő paralimpiai bajnokunk, Illés Fanni most üzent a szurkolóknak:

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timchoka
2024. augusztus 28. 20:39
Minden nagyrabecsült magyar paralimpikonnak sok sikert, kitartást kívánunk. Azt viszont sajnálom, hogy egyetlen egy tv csatorna sem közvetíti élőben a megnyitót, csak online... :( (pl.Duna world 2014-s műsort ad, nem lehetett volna ide berakni?!)
Öreg Palóc
2024. augusztus 28. 18:03
HAJRÁ MAGYAROK !!!! :)))) Tegyétek oda magatokat !!! Sok sikert !!! :) Most nektek drukkolunk ! :))
Gullwing
2024. augusztus 28. 17:40
Hajrá LÁNYOK, FIÚK!
Nyugati_Adam
2024. augusztus 28. 17:24
Minden nagyrabecsülésem a paralimpiai versenyzőké. Ezekben a sportolókban ugyanannyi, ha nem több győzni akarás van mint az épekben. Biztos vagyok abban, hogy a sportszerető magyarok a paralimpiai sportolókat ugyanolyan, sőt egy kicsit nagyobb tisztelet illeti meg, mint az épekét. Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!