Áll a bál az MTK-nál, miután a labdaszedők a Fradi-játékosok mezeit kérték el

2024. szeptember 24. 10:21

A kék-fehérek fiatal labdaszedői az örökrangadó lefújását követően a ferencvárosi játékosokkal pacsiztak, sőt a mezeiket is elkérték.

2024. szeptember 24. 10:21
null

Nyitókép: MTK Budapest Facebook-oldala

***

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken a Ferencváros könnyedén, 3–1-re verte az MTK-t az örökrangadón az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az NB I 7. fordulójának nyitómérkőzésén. A Fradi számára az Anderlecht elleni Európa Liga mérkőzés főpróbája a fordításról és a brazil Saldanha bajnoki bemutatkozása miatt lesz emlékezetes, azonban az MTK oldalán a vereség mellett egy különös eset is bosszantotta a szurkolókat. 

Az M4 Sport közvetítésében is jól látszott, hogy a hazaiak fiatal labdaszedői nem a kék-fehérekhez járultak a lefújás után, hanem a ferencvárosi játékosokkal pacsiztak, sőt a mezeiket is elkérték.

Az MTK-drukkereknek még a stúdiós elemzés hátterében is feltűnt a dolog, a közösségi médiában pedig számtalan hozzászólásban kifejezték, hogy ez a magatartás a gyerekektől nem helyes. Persze a „hiba” nem bennük keresendő, ezt pedig a kék-fehéreknél is felismerték, hiszen a klub és az MTK Baráti Kör tagjai az eset után azonnal egyeztetésbe is kezdtek, a fiatalok miként ismerhetnék meg jobban a csapat múltját, hogyan tudják elmélyíteni a klubszeretet bennük. 

Az ominózus jeleneteket ide kattintva tudja megtekinteni. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2024. szeptember 24. 11:22
MTK mezt bármelyik meccsük után el tudják kérni, de a FRADI mezt csak most. Teljesen egyetértek velük.
ittésmost
2024. szeptember 24. 11:21
de cukiiii ! ! ! !
Halder_1899
2024. szeptember 24. 11:04 Szerkesztve
Nincs már MTK életérzés. Zsidóság sincs már a klub mellett. A Fradi nagy hatással van a gyerekekre a sikerek miatt. Varga meg magyar válogatott csatár, érthető ha felnéznek rá. Eb-n neki szurkoltak. Mtk-ban kire nézzenek fel ?
Dr Bubo
2024. szeptember 24. 10:59
Ez tényleg nem kóser!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!