A közönségkedvenc gólkirály sem tudta megállítani a mélyrepülést

2024. szeptember 04. 13:09

A sokáig stabil élvonalbeli klub csapata nemrég még kupadöntőt játszott, most zuhan a harmadosztály felé!

2024. szeptember 04. 13:09
null

Nyitókép: Facebook/Mezőkövesd-Zsóry FC

***


A Csakfoci információi szerint távozik az NB II-es Mezőkövesd éléről Tóth Mihály. A lap úgy tudja, már a csütörtöki edzést sem a 49 éves szakember tartja.

Tóth a szezon elején vette át az élvonalból az előző idény végén búcsúzó Kövesd irányítását. A borsodi csapat azonban első hat bajnokiján csak négy pontot szerzett, így az utolsó helyen szerénykedik a második vonalban. Legutóbb Kispesten, a Honvéd otthonában maradtak alul (1-2) Cseri Tamásék, akik egy átalakult, megfiatalított csapattal próbálnak helytállni.

FRISSÍTÉS: a klub hivatalosan is bejelentette az edző távozását.

A mostani hétvégén – a válogatott szünet miatt –az első- és a másodosztályban sem rendeznek fordulót, a Mezőkövesd jövő hétvégén játssza következő tétmeccsét, a Csákvár ellen a Magyar Kupában, majd szeptember 22-én fogadja a szintén az NB I-ből kiesett Kisvárdát.

A minden valószínűség szerint távozó Tóth Mihály több mint 100 gólt szerzett az NB I-ben, 2004-ben gólkirály volt. Hosszú éveken keresztül, több vezetőedző munkáját segítette Mezőkövesden, ahonnan a szezon előtt távozott a szakmai igazgató, Tóth László, aki nem rokona. 

A Mezőkövesd 2016 óta folyamatosan az élvonalban szerepelt, 2020-ban Magyar Kupa-ezüstérmet szerzett. 

Eddig tragikusan szerepelt a borodi csapat a labdarúgó NB II-ben
Fotó: printscreen/mlsz.hu

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hernadvolgyi-2
2024. szeptember 04. 14:09
Puskás Ferenc "Kis pénz, kis foci; nagy pénz, nagy foci".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!