Verekedés miatt eltiltották Szoboszlai csapattársát: pedig csak a családját védte

2024. augusztus 29. 07:43

Darwin Núnez rosszul járt.

2024. augusztus 29. 07:43
null

Nyitókép: MTI/AP/Alberto Pezzali

Ahogy arról július 11-én beszámoltunk, a Copa América elődöntőjében Kolumbia 1-0-ra megverte Uruguay csapatát, amit Szoboszlai Dominik liverpooli csapattársa, Darwin Núnez nagyon nehezen viselt. A végső sípszót követően elszabadultak az indulatok, az uruguay-i játékosok a lelátóra vonultak, ahol tömegverekedés tört ki, Núnez ökölharcot vívott az egyik kolumbiai szurkolóval. Utólag kiderült, hogy az ellenfél szurkolói a játékos családtagjaival kezdtek dulakodni, ezért Núnez joggal védekezett azzal, hogy a hozzátartozói védelméből cselekedett.

Hiába minden: a Liverpool csatárát a CONMEBOL ötmeccses eltiltással és 20 ezer dolláros pénzbírsággal büntette, mivel a játékosról konkrét videófelvétel igazolta, hogy egy széket feldobva próbált rendet teremteni a szektorban.

– olvasható a goal.com-on.

Az eltiltás a gyakorlatban azt jelenti, hogy Núnez nem léphet pályára a Paraguay, Venezuela, Peru és Ecuador elleni vb-selejtezőkön, valamint a Guatemala elleni barátságos mérkőzésen sem.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 29. 08:58
A foci a kultúremberek sportja.
Burdisgarage
2024. augusztus 29. 08:21
Miért nem női boxban indult, verhetne nőket és még aranyérmet is kapna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!