Váratlan helyről érkezhet új védő a Ferencvároshoz

2024. augusztus 14. 19:14

A 27 éves belsővédőt mindenképpen eladná jelenlegi klubja.

2024. augusztus 14. 19:14
Aberdeen v Motherwell FC - Cinch Scottish Premiership

Nyitókép: Craig Williamson/SNS Group via Getty Images

Dán lapok információi szerint a Ferencváros szerződtetné a Midtjylland hátvédjét, Stefan Gartenmannt. A dán védőt jelenlegi csapata mindképpen értékesítené – adta hírül a Sportal.hu

A bold.dk értesülései szerint a magyar bajnok már az előző szezonban is figyelte a védőt, ám akkor még nem kezdett tárgyalásba azzal a Midtjyllanddal, amely kedden kiejtette a zöld-fehéreket a Bajnokok Ligája-selejtezőből.

A 27 éves hátvéd 2022-ben igazolt a Midtjyllandhoz, amelyben csak 34 mérkőzésen lépett pályára, és ebben a szezonban nem került be a bajnoki, valamint a BL-selejtezős keretbe sem, így mindenáron értéseítenék a játékjogát. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hrutka János

Index.hu

Idézőjel

Kétgólos hátrányból fogadta a magyar rekordbajnok a dán Midtjylland csapatát kedd este az Üllői úton.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 14. 21:04
Azt hittem az állatkeri majomhazból vesznek valami újabb makit. De nem. Végül is a lényeg, nehogy magyar legyen véletlenül. Nesze! Basszátok meg fradista zsidócsicskák!
zakar zoltán béla
2024. augusztus 14. 21:01
Undorító!
Egyszeriember
2024. augusztus 14. 20:39
Mindegy, csak tévedésből se legyen magyar. A leírás alapján ez egy igazi felső polcos dán. Melyik nemzet csapata?
szintetikus
2024. augusztus 14. 19:19
Szóval Magyarország legundorítóbb csapata közpénzen megint vesz valami futottak még játékost, hogy a posvány NB1-et behúzza. A dán bajnok beárazta őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!