Tátott szájjal nézhetjük, hogyan varázsol Sallai Roland (VIDEÓ)

2024. augusztus 27. 19:51

A Bundesliga a hivatalos közösségi oldalán tett közzé egy videót, amiben Sallai tökéletesen teljesíti a kiskapus kihívást.

2024. augusztus 27. 19:51
null

Nyitókép: THOMAS KIENZLE / AFP

Miközben egyre inkább arról szólnak a hírek, hogy Sallai Roland távozhat a Freiburg csapatától és a Bundesligából, a német bajnokság hivatalos Instagram-oldalán egy kihívás videót tettek közzé, amelyben a magyar válogatott támadónak négy egymás mögé helyezett kiskapuba kellett emelje a labdát – szúrta ki a Magyar Nemzet.  

A feladatot Sallai tökéletesen teljesítette, a Bundesliga pedig csak annyit fűzött a videóhoz, hogy „túl könnyű”.

Az, hogy Sallai hol folytatja, továbbra is kérdéses, a lap szerint a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy az angol másodosztályban szereplő Leeds United és egy francia élvonalbeli klub érdeklődik a játékos iránt. Sallai sorsa a napokban el kell dőljön, ugyanis Németországban augusztus 30-án zárul az átigazolási időszak. 

Az említett kihívás videót itt megtekintheti

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. augusztus 27. 19:59
Nézzétek csak f@szkalapok,tátott szájjal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!