Szoboszlait csalásra használják: ne dőljön be!

2024. augusztus 14. 17:51

A csalók Szoboszlaival próbálják szerencsejátékra rávenni az áldozatokat.

2024. augusztus 14. 17:51
Liverpool's midfielder Dominik Szoboszlai celebrates after scoring a goal during a pre-season club friendly football match between Liverpool and Real Betis at Acrisure Stadium, in Pittsburgh, Pennsylvania, on July 26, 2024.

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Elterjedt a Facebookon egy csalás, amelynek középpontjában akarata ellenére Szoboszlai Dominik áll. A magyar válogatott csapatkapitányával olyan szerencsejátékokra akarják rávenni a gyanútlanokat, amelyek milliós nyereményekkel kecsegtetnek, a hirdetés alapján úgy tűnhet, hogy a játékot maga a Liverpool játékosa ajánlja, ám ezt csak a csalók állítják. 

Mint a Magyar Nemzet írja, amely találkozott a csaló hirdetésekkel, az első „hirdető” egy étterem alkalmazottjának adja ki magát, akinek elmondása szerint Szoboszlai Dominik, miután megköszönte a pazar vendéglátást, jó szívvel ajánlotta a szerencsét hozó applikációt. 

Láss csodát, az illető milliókat nyert…”

 – állítja. 

Ami a másik hirdető profilját illeti, ő elmondása szerint egy escort hölgy, az ő beszámolóját nem részletezzük a szolgáltatásáról, de az átverés lényege itt ugyanaz: Szoboszlaira hivatkoznak, tessék játszani, aztán jön a nyeremény. A csalók mindkét esetben Szoboszlai közösségi médiában megosztott fotóit használják, amelyben a labdarúgó barátnőjével szerepel egy képen. 

A szövegeikben nincsenek helyesírási hibák, és további kamu profilos kommentelőkről is gondoskodtak, hogy minél többeket rászedjenek”

– írták.

 

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 14. 18:55
A Mandiner mindenre is Szoboszlaival akarja rávenni az olvasóit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!