Öt hiányzó játékosa ellenére nyert a Telekom Veszprém a hallei torna döntőjében

2024. augusztus 25. 17:16

A magyar kézicsapat öt játékosa betegedett meg az elődöntő után, a Veszprémnek azonban így is sikerült győzedelmeskednie a Kiel ellen.

2024. augusztus 25. 17:16
null

Nyitókép: Telekom Veszprém hivatalos oldala

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata szombaton 41–32-re legyőzte a Füchse Berlint a hallei So-Tech felkészülési tornán, de többen is megbetegedtek a mérkőzés után – számolt be a Sportal

„A tegnapi, Füchse Berlin elleni mérkőzésünk alatt illetve után kapusunk és egyik stábtagunk is hányás, hasmenéses problémával küzdött.”

A lefújást követően kihívtuk hozzájuk a mentőket, akik ételmérgezés szerű vagy vírusos fertőzésre utaló tüneteket állapítottak meg és infúziót adtak nekik, majd beszállították őket a bielefeldi kórházba.”

„Pár vizsgálat és vérvétel után éjszakára visszatérhettek a hotelbe. Az este folyamán több játékosunk is jelezte, hogy nem érzi jól magát, ezért a betegek elkülönítése és a szobák fertőtlenítése mellett döntöttünk, de sajnos reggelre már összesen nyolc esetet számoltunk. Három stábtagnál és öt játékosnál is ugyanez a probléma lépett fel, ezért további infúziókra volt szükség. Az állapotuk jelenleg stabil, javulóban van, így kórházi ápolás szerencsére nem szükséges. Még nem tisztázott, hogy a probléma oka valóban ételmérgezés vagy vírusfertőzés volt, de reménykedünk benne, hogy nem növekednek tovább ezek az esetszámok” – olvasható a veszprémi kézilabda csapat Facebookon közzétett közleményében.

A felkészülési torna döntőjét a Veszprémnek így nyolc játékosának mellőzésével kellett lejátssza, ahol a német Kiellel csaptak össze. A hiányzó játékosok ellenére is megnyerte a tornát a Veszprém, a magyar csapat 34:38 arányban verte a német együttest. 


 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. augusztus 26. 14:25
KÍVÁNCSI leszek arra, REMILI hogy játszik majd, mennyi játéklehetőséget kap? MERT a mellett, hogy gólokat lőtt, nagyon sok labdát ellőtt, elszórt az elmúlt idényben.
gyaloggos
2024. augusztus 26. 14:22
pollip! A DUKLA ellen is így volt!
Kanmacska
2024. augusztus 25. 23:44
Gratulálok a Veszprémnek!
paracelsus-2
2024. augusztus 25. 20:18
Huncutok ezek a németek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!