Nyugaton már megoldották: törölték az örökrangadót Hollandiában

2024. augusztus 27. 20:58

A holland labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában vasárnap csapna össze a Feyenoord és az Ajax, ám a mérkőzést a biztonsági kockázatok miatt nem rendezik meg.

2024. augusztus 27. 20:58
Feyenoord celebrate winning the Eredivisie

Nyitókép: Képernyőkép

A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 3. fordulójában vasárnap csapna össze a Feyenoord és az Ajax, ám az örökrangadót a rendőrsztrájk miatt törölte a polgármester – adta hírül a Sportal a holland sportnieuws.nl-re hivatkozva. 

Rotterdam polgármestere, Ahmed Aboutaleb kedden úgy döntött, hogy törli az örökrangadót, mert a szurkolók és játékosok biztonságát nem tudják garantálni. 

A polgármester hozzátette, hogy egyhangú döntés született. Az előző örökrangadón is zavargások voltak, akkor Amszterdamban szakadt félbe a találkozó, mert petárdát dobtak a pályára. Az estet után tizenöt embert letartóztattak, két rendőr pedig megsebesült. A mérkőzés törlése azt jelenti, hogy az Ajax zsinórban két hétvégén pihen, előbbin az El-rájátszás miatt halasztottak az amszterdamiak, most pedig a rendőrsztrájk miatt maradnak meccs nélkül

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2024. augusztus 28. 07:49 Szerkesztve
"Rotterdam polgármestere, Ahmed Aboutaleb" Köszönöm, ez mindent elmond, nincs értelme tovább olvasni... (Olvasgatom a régebbi hozzászólásokat és látom, szinte mindenkinek ez a meglepően ősi holland név szúrta a szemét)
alexandrosz-2
2024. augusztus 28. 05:26
Sémi banda. A polgi is, meg a zsidó haverjai is. Rohadjanak meg a mocsàri németekkel együtt!
Hoked_ly
2024. augusztus 28. 04:41
"Rotterdam polgármestere, Ahmed Aboutaleb " Kell még valamit hozzáfűzni?
kunfia1
2024. augusztus 28. 00:03
Azaz ott még, a jogállamban, lehetséges sztrájkolni, itt az orbáni jogállamban állami cégnél tilos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!