„Nem vicces” – reagáltak az újpestiek a zöld füstbombára + VIDEÓ

2024. augusztus 19. 06:50

Az eset igencsak megosztotta a közvéleményt.

2024. augusztus 19. 06:50
null

Nyitókép forrása: A Fanszenen Deutschland Youtube-oldala

Zöld füstbe borult a vendégszektor a 239. Ferencváros–Újpest derbin, amikor is ismeretlen tettes zöld füstbombát aktivált, ami szabálysértési feljelentést vont maga után – írta meg a Sportál.

A Ferencváros a mérkőzésen végül 1–0-s győzelmet aratott, köszönhetően a nigériai Tosin Kehinde 92. percben szerzett góljának, így a csapat sorozatban 17. alkalommal diadalmaskodott a nagy rivális Újpest felett. 

A mérkőzés napján aktivált zöld füstbombáról ráadásul felvétel is készült, amelyen egy ismeretlen személy távirányítóval aktiválja azt. A videóhoz egyébként a Green Monsters szurkolói csoport adta a nevét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Tóth Csaba, a vendégszurkolók biztonsági szolgálatának vezetője is megdöbbenésének adott hangot a Groupama Arénában történtek miatt. „Pontosan tudom, hogy a Fradi és az Újpest szurkolói szeretik megfricskázni a másikat, sokszor kibabráltak már egymással, de a mostani történet nem vicces” – fogalmazott a szakember.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2024. augusztus 30. 18:14
Mondjuk szerintem vicces.
Robi54
2024. augusztus 19. 13:58
Megsérült valaki?? Nem. Akkor mi a baj? Ja,értem,a zöld bántja a szemeteket.
cutcopy
2024. augusztus 19. 10:08
Újpesti szempontból elhiszem hogy nem vicces.. )
Rodolfo
2024. augusztus 19. 08:40
Piromániás majmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!