Meglepő értékelést kapott Szoboszlai Dominik, nem ő a legjobb magyar a legismertebb focis videójátékban

2024. augusztus 27. 17:45

Az EA SPORTS FC legújabb kiadásában a magyar válogatott középpályása gyengébb értékelést kapott, mint a tavaly megjelent szimulátorban.

2024. augusztus 27. 17:45
null

Nyitókép: Képernyőkép / ggrecon.com

Szeptember 27-én debütál a legismertebb focis videójáték legújabb kiadása, az Electronic Arts által készített EA SPORTS FC 25. Annak ellenére, hogy a futballszimulátorra még majdnem egy hónapot kell várni, a kanadai cég a múlt héten szépen lassan elkezdte csepegtetni az értékeléseket, így a magyar játékosok ratingjei is hivatalossá váltak. Kiderült, hogy a játékban honfitársaink közül nem Szoboszlai Dominik a legjobb futballista. 

Az előző kiadáshoz képest változott az élboly, a legjobb, 83-as ratinget az RB Leipzig védője, Willi Orbán kapta, akinek csapattársa, Gulácsi Péter lett a második, 82-as összesített értékeléssel, azonban a hazai futball legnagyobb csillaga, 

Szoboszlai Dominik mindössze 81-es OVR ratinget kapott, amely értékelés eggyel gyengébb, mint a tavaly kiadott játékban. 

Szoboszlai Dominik kártyája az EAFC 25-ben itt megtekinthető

 

Itt pedig a legjobb kilenc magyar kártyát láthatja

 

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2024. augusztus 27. 18:43
nem tudom mi alapján indexelnek, de Sallai és Dibusz alulértékeltnek tűnik a többiekhez képest
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!