Még a feminista Mérő Vera is kiakadt az olasz bokszolót kiütő biológiai férfi miatt

2024. augusztus 01. 17:25

Az aktivista szerint a magát nőnek tartó versenyző „transznemű sorstársait lökte az oroszlánok elé”.

2024. augusztus 01. 17:25

Nyitókép: Képernyőfotó

Mérő Vera közösségi oldalán reagált az újabb olimpiai botrányra. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egy magát nőnek valló algériai bokszoló csapott csütörtökön össze olasz kihívójával. Angela Carini vitatott „küzdelmét” azonban mindössze 46 másodperc után félbeszakították, miután az olasz az jelezte, nem tudja folytatni.

Erről az esetről Méő azt írta, „megnéztem a »mérkőzést« (bocs, de nem tudom idézőjelek nélkül leírni egy mészárszékről, hogy meccs), állást foglalok hát a konkrét eset kapcsán is. Angela Carini minden dühe és csalódottsága jogos. 

Az ő álmát ellopták, Carinit kisemmizték, kifosztották. 

Pedig fantasztikus teljesítmény, hogy 46 másodpercig kitartott” – hangsúlyozta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Ellopták a transzemberek álmát is”

Az aktivista azzal folytatta, hogy ugyanakkor „a győztes sem lehet boldog, legalábbis remélem, nem az. A »mérkőzésen« annak tűnt. Pedig elég nagy baj, ha boldog, ugyanis akkor 

nem látja, micsoda táptalajt adott a transzfóbiának.

Nem látja, hogy transznemű embereket – közvetve miatta – érő gyűlölet-bűncselekményeknek ágyazott meg, hogy a saját, eleve kiszolgáltatott és elnyomott sorstársait lökte az oroszlánok elé”.

Mérő Vera posztját azzal zárta, hogy „az, hogy a tesztoszteron-teszten megbukott transznő indulhatott az Olimpián, szégyen. Angela Carini álmát ellopták. És az övével együtt jó időre ellopták a transz emberek álmát is, hogy békében, előítéletek és megkülönböztetés nélkül élhessenek”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2024. augusztus 02. 00:22
Hazudik. Dehogy sajnálja az olaszt. Mérőkurva a woke egyik legelkötelezettebb hazai támogatója. A transzlobbit félti a túltolástól.
2024. augusztus 01. 20:18 Szerkesztve
Tegyük a helyére a dolgokat, ez a gyökér a férfiak között, legfeljebb zsáknak lenne jó, he nem bőgné el magát! A mérőverocska szintű kreténnek szerint a *uzi pingvinek és lmbtq bárányok világában élünk, tehát… amikor az USA börtönökben a férfiak nőknek vallják magukat, ezért áthelyezik őket a női börtönbe. Ahol alaposan megerőszakolják a női fogvatartottakat, az verocska szerint full OK! Sőt az a legjobb megoldás, hogy óvszert osztanak a női részlegen. Mindegy, ha én lennék ott a lányokkal megdumálnám, hogy senki nem áll ki a kreten ellen!
Nimril
2024. augusztus 01. 20:14
Műfelháborodás. Ennek a picsának én azt sem hiszem el, amit kérdez! Egyszerűen azért szólalt meg, mert ez már olyan szinten égbekiáltóan igazságtalan volt, hogy túl nagy volt rajta a nyomás, még talán saját belpesti követői részéről is. Ennyi az egész, nem több.
Bodzay
2024. augusztus 01. 19:48
Totális bojkott első lépés lehetne a közösségérdekű megoldás felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!