Magyar edző kapott állást a Bundesligában!

2024. augusztus 06. 18:06

Az FC Augsburg szerződtette a korábban 36-szoros magyar válogatott játékost.

2024. augusztus 06. 18:06
null

Nyitókép: FC Augsburg hivatalos oldala 

Szabics Imre lett a német labdarúgó-élvonalban szereplő FC Augsburg pályaedzője – olvasható a klub hivatalos oldalán

Az Augsburg oldalának keddi beszámolója szerint a 43 éves magyar tréner Jess Thorup vezetőedző munkáját segíti majd, szerződése két idényre szól.

A 36-szoros válogatott Szabics 2007 és 2010 között 58 mérkőzésen kilenc gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott augsburgi színekben. Visszavonulása után a magyar, majd az osztrák válogatott másodedzője, a Sturm Graz másodedzője, a Fehérvár FC vezetőedzője, illetve az FC Zürich másod-, majd vezetőedzője volt.

(MTI/Mandiner.hu) 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2024. augusztus 07. 09:15
Térdelni megtanult már? Anélkül nem lesz hosszú a karrierje.
lefty67
2024. augusztus 06. 22:07
A másodedző: leánykori nevén pályaedző, az edző cimbije, "társalkodónője", hangulatfelelős, bólyatologató, kukásmellény-osztogató, mellőzött játékost vigasztaló ember. Viszont az eredményért nem felel, tehát a világ legjobb állása!
bunko-jobbos
2024. augusztus 06. 19:31
Nagyon szerettem játékos korában, és nagyon sajnáltam, mikor Kakaó kiszorította a csapatból. Pedig jól indult a karrierje. Sok sikert kívánok. A mandinak meg nem lesz sok sikere ilyen elbaszott hozzáállással. Baszki, eddig 1 hozzászólás volt a sexykitti. A munkahelyemről napközben nem lehet bejelentkezni, alapból nem a régi bejegyzések jelennek meg, ezért nem is érdemes kommenteni, úgy sem olvassa senki. Jól elbaxtátok, ecsém. Ilyen az, ha valaki olyat csinál, amihez nem ért. Látatlanban megmondom, hogy valakitől kaptatok rengeteg pénzt, felvázoltátok, hogy akkor most iszonyatosat lépünk előre, ezért KIBASZTÁTOK a régi informatikai csapatot, és valami HIHETETLENÜL profikat bíztatok meg sokszoros pénzért. Istenem, hányszor éltem már meg ezt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!