„Lenyűgöző” – Szoboszlai Dominik legfrissebb statisztikáján ámulnak a britek

2024. augusztus 27. 11:01

Mindenkit elkápráztatott a magyar sztárjátékos 96,9 százalékos passzpontossága.

2024. augusztus 27. 11:01
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Akmen

A Mandiner beszámolt róla szombaton, hogy Szoboszlai Dominik lenyűgözte a csapattársait az egyik edzés során, amelyről felkerült egy videó is a klub közösségi oldalára. A felvétel arról szól, hogy a magyar sztárjátékos megnyert egy fogadást, mégpedig azzal, hogy sikerült gólt rúgnia a kapu mögül. A kolumbiai Luis Díaznak nem jött össze a bravúr, Szoboszlai azonban remekül tekert. Társai nem bíztak benne: „Nincs esélyed, Dom!” – mondták a lövés előtt, a magyar válogatott csapatkapitánya azonban rájuk cáfolt.

Ezt is ajánljuk a témában

Most azonban a britek a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye miatt dicsérték a Liverpool támadó középpályását.

A Premier League hivatalos honlapján arról írtak, hogy Szoboszlai eddigi 64 passza rendkívüli pontosságot mutat. A magyar sztárjátékos 96,9 százalékos passzpontossága mindenkit elkápráztatott.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. augusztus 28. 13:30
A passz pontosság nem az amikor két játékos egymásnak szemben áll két méteren belül és passzolgatnak egymásnak.
horvathlaszlo
2024. augusztus 27. 13:44
Szerencsére úgy tudok dislike-olni minden egyes Szoboszlais hírt, hogy mellé reklámblokkolókat használok, így 100 százalék, hogy nem járulok ahhoz hozzá, hogy a Mandiner szerkesztősége pénzt keressen Szoboszlai nevének a szándékos lejáratásával. Az ilyen semmi cikkeknek nem lehet más az oka, mintsem a kattintások alkalmával felugró reklámokból származó bevétel. Csak úgy tudjuk megvédeni Szoboszlait az ilyen aljas lejáratási szándékoktól, ha reklámblokkolóval nem járulunk hozzá a Mandiner lap ilyen aljas pénzkeresetéhez. Reklámblokkolókat le tudtok ti is tölteni, ha beírjátok a keresőbe: Adblock Plus Ne engedjük, hogy a Mandiner szerkesztősége egy silány bulvártermékké silányítsa le Szoboszlai nevét!
Doki53
2024. augusztus 27. 12:11
Már csak az a kérdés, hogy kivel passzolgatott. A kapussal és a hátvédekkel, vagy progresszívan passzolgatott. Önmagában semmi jelentősége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!