Csapattársai nem bíztak benne, de Szoboszlai egyetlen lövéssel megnyerte a fogadást (VIDEÓ)

2024. augusztus 24. 09:51

A Liverpool edzésén mindenkit ámulatba ejtett a magyar középpályás.

2024. augusztus 24. 09:51

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Szoboszlai Dominik káprázatos technikájával újra is újra lenyűgözi a liverpooli társakat. Az egyik legutóbbi edzésről felkerült egy új videó a klub közösségi oldalára, amelyen a magyar sztárjátékos megnyert egy fogadást, mégpedig azzal, hogy sikerült gólt rúgnia a kapu mögül. A kolumbiai Luis Díaznak nem jött össze a bravúr, Szoboszlai azonban remekül tekert. Társai nem bíztak benne: „Nincs esélyed, Dom!” – mondták a lövés előtt, a magyar válogatott csapatkapitánya azonban rájuk cáfolt. 

Ezzel a gyönyörű góllal ráadásul 10 eurót keresett a Liverpool támadó középpályása.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

Amint arról beszámoltunk, a Liverpool edzőközpontjában építettek egy kávézót, aminek Szoboszlai Dominik nagyon örül. Társai Szalah, Alexander-Arnold és Tsimikas is boldogok lehetnek, hiszen rendszeresen kávéznak együtt a magyar játékossal. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsocc44
2024. augusztus 24. 19:43
Már csak az a kérdés, hogy “élesben” miért nem tud ilyeneket? Mert az EB-n olyan gyenge volt, hogy a fal adja a másikat. Durva unalmas, mit csinál az edzésen, milyen gagyi órát vett… focizni is fog?
akkor ki
2024. augusztus 24. 17:17
Sok fostalicska acsarkodó irigy fasznak üzenem. A Liverpool szakmai stábja, döntéshozói gagyi játékosért nem fizetnek 70 millió Jurót! Valahogy legyenek kedvesek felfogni, hogy Szoboszlai tehetséges focista! Nem a kalapból húzták elő, hanem komoly kutatást végeztek annak reményében, hogy a befektetett pénz profitábilis lesz! És az is lett, ha seggeteket a földhöz veritek is, sztár magyarról beszélünk!
deniel
2024. augusztus 24. 17:08
figyelem a gyereket azóta hogy a Liverpoolba került de sajnos már többször elmondtam nem győzött meg hogy a csapatban lenne a helye /nincs más/ az edzés fontos dolog lehet játszani, szórakozni de az számít hogy élesben ki mit produkál. nála ez gyenge lábakon áll, van még ideje mert fiatal keményen kellene dolgoznia...
lazio154-2
2024. augusztus 24. 16:59
Lehet, hogy ma már ez csodálnivaló, de játékos koromban ezt sokan megcsinálták úgy, hogy nem esett le a labda! Még nekem is ment!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!